Hakim, Yasak Elma, Üç Kuruş, Alparslan reyting sıralaması nasıl? 11 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı?

Pazartesi akşamları birbirinden iddialı diziler ekrana geliyor. Dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre açıklanıyor. Peki, 11 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? Hakim, Yasak Elma, Üç Kuruş, Alparslan reyting sıralaması nasıl?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Bu akşam Atv'de yeni dizi Hakim'in 2. bölümü ekrana geliyor. Show'da Üç Kuruş, TRT1'de Alparslan, Fox Tv'de ise Yasak Elma'nın yeni bölümleri izleyicisi ile buluşacak. Peki, 11 Nisan reyting sonuçları açıklandı mı? Hakim, Yasak Elma, Üç Kuruş, Alparslan reyting sıralaması nasıl?

11 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

Total izleyici grubunda birinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yasak Elma yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI NASILDI?

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncülüğü Yasak Elma aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Survivor All Star yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.