MasterChef'te dün akşam eleme adayı kim oldu? 10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan isim açıklandı!

MasterChef'te dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Mavi ve kırmızı takımın yarıştığı programda heyecanlı anlar izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümü izlemeyi kaçıranlar 10 Eylül 10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te bu akşam eleme adayı kim oldu? gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. TV 8'de ekrana gelen yarışmada bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim haberimizde.

10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazananı merak ediliyor. Dün akşam farklı bir bölüm ile ekrana gelen MasterChef'e, Hülya Avşar konuk oldu. TV 8'de yayınlanan yarışmada bu akşam bir kişi bireysel dokunulmazlığı kazanacak ve bir kişi de eleme potasına gitti. Peki, 10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı? MasterChef'te bu akşam eleme adayı kim oldu?

10 EYLÜL MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

10 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununu kazananı belli oldu. Emre bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu. MasterChef 2021'de üçüncü haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Emre, beşinci eleme adayı olarak Dilara'nın ismini söyledi. Oylama sonucunda ise adı en çok yazılan İbrahim, haftanın altıncı eleme adayı oldu. Böylece MasterChef'te haftanın eleme adayları; Azize, Safanur, Mert, Hamza, Dilara, İbrahim oldu.

MASTERCHEF'TE TAKIM KADROLARI

MasterChef 2021 yeni bölümde kaptanlık oyunu sonrasında Mavi takım kaptanı belli oldu. Kazanan isim Hasan, bir hafta boyunca rakip olacağı Kırmızı takım kaptanı olarak Safanur seçti. İki kaptanın seçimi ile yeni haftanın takım kadroları şu şekilde oldu;

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Sergen, Eren, Şükrü, Tahsin, Mustafa, Milhan, Tunahan

KIRMIZI TAKIM: Safanur (Kaptan), İbrahim, Burcu, Emre, Dilara, Azize, Mert, Hamza