Masumlar Apartmanı, Destan, Survivor reytingleri nasıl? 1 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı?

Masumlar Apartmanı, Destan, Survivor reytingleri merak ediliyor. Reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Reytingler total, ab ve abc bazında ölçülüyor. Peki, 1 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Masumlar Apartmanı, Destan, Survivor reytingleri nasıl?

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Hangi yapımın zirvede yer aldığını merak edenler aramalarını hızlandırdı. Bu akşam TRT1'de Masumlar Apartmanı, Atv'de Destan ve Tv8'de Survivor yeni bölüm ekrana geliyor. Peki, 1 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Masumlar Apartmanı, Destan, Survivor reytingleri nasıl?

1 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Destan, üçüncülüğü ise Esra Erol'da aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Masumlar Apartmanı, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Survivor All Star, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Masumlar Apartmanı yer aldı.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNGLERİ NASILSI?

Total izleyici grubunda birinciliği Survivor All Star, ikinciliği Destan, üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Masumlar Apartmanı yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Masumlar Apartmanı yer aldı.