Zirve değişti! 2021 yılının en iyi akıllı telefon modeli belli oldu

Akıllı telefon piyasası teknoloji dünyasının en büyük pazarlarından birisi oldu. Birbirinden farklı markaların çıkardığı akıllı telefon modelleri özellikleri ve fiyatları ile birbirleri ile rekabet etmeye devam ediyor. Araştırma şirketi Consumer Reports, 2021 yılının en iyi akıllı telefonunu belirlemek için yaptığı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Teknoloji şirketlerinin her yıl düzenli olarak çıkardığı birçok akıllı telefon modeli dünya genelinde milyonlarca satış rakamına ulaşıyor. Samsung ve Apple gibi firmaların yanı sıra Xiomi, Huawei, Oppo gibi firmalar da geliştirdiği telefon modelleri ile piyasaya yön veriyor.

Teknoloji devlerinin kıyasıya rekabetine sahne olan akıllı telefon piyasasının en iyisi belli oldu. Consumer Reports, 2021'in en iyi akıllı telefonunu belirlemek için yaptığı araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

ZİRVE DEĞİŞTİ!

Şirket geçtiğimiz yılın en iyi akıllı telefonu olarak Güney Kore merkezli Samsung'un Galaxy Note 20 Ultra modelini göstermişti. Son yayınlanan rapor ile zirvede yer alan şirket değişti. 2021'in en iyi akıllı telefonu Apple'ın ürettiği iPhone 12 Pro Max olarak açıkladı.

A14 Bionic işlemcisi, OLED ekran, daha büyük ekran, kamera teknolojisi ve 5G desteğiyle gelen cihaz geçtiğimiz yılın son aylarında görücüye çıkarılmıştı. iPhone 12 Pro Max ile zirveye oturan Apple'ın yeni nesil iPhone modellerini ise bu yılın eylül ayında tanıtması bekleniyor.