Yeni ‘PlayStation Plus' hizmeti duyuruldu! 4 farklı paket sunacak...

Sony, ‘PlayStation Plus' ve ‘PlayStation Now' oyun aboneliği hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren yeni hizmetini duyurdu. Yeni ‘PlayStation Plus' hizmetinin, farklı bütçelere hitap eden 4 farklı aylık abonelik paketi sunacağı açıklandı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, 'PlayStation Plus' ve 'PlayStation Now' oyun aboneliği hizmetlerini tek bir çatı altında topladığını açıkladı. Bu kapsamda, Microsoft'un Xbox Game Pass oyun aboneliği hizmetine rakip olması beklenen yeni 'PlayStation Plus' hizmeti tanıtıldı. Hizmetin, farklı bütçelere hitap eden 4 farklı aylık abonelik paketi sunacağı ifade edildi.

Aktarılan detaylara göre; yeni PlayStation Plus hizmeti, PlayStation Plus ve PlayStation Now'ı bünyesinde birleştirerek bu hizmetlerin özelliklerine ek yeni avantajlar sunacak. Oyuncuların faydalanabileceği özellikler, tercih ettikleri abonelik paketine göre değişiklik gösterecek.

İŞTE PLAYSTATION PLUS ABONELİK PAKETLERİ!

-PlayStation Plus Essential: Paket, mevcut PlayStation Plus aboneliğiyle aynı avantajları sunacak. Bu kapsamda oyuncular; her ay 2 oyuna ücretsiz erişim, özel indirimler, kayıtlı oyunlar için bulut tabanlı depolama ve çevrim içi oyun erişimi özelliklerine sahip olacak.

-PlayStation Plus Extra: Paket, PlayStation Plus Essential'ın tüm avantajlarını kapsayacak. Oyuncular ayrıca, 400'e kadar ücretsiz PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyununa erişim imkanı yakalayacak.

-PlayStation Plus Premium: Premium paket ise 'Essential' ve 'Extra'nın sağladığı tüm avantajların yanı sıra, 340 adete kadar daha fazla PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyununa erişim imkanı sunacak. Paket aboneleri ayrıca; PlayStation, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP ve PlayStation 4 oyunlarını, PlayStation Now'ın bulunduğu ülkelerde bulut üzerinden PlayStation 4, PlayStation 5 veya PC'de oynayabilecek. Paket kapsamında ayrıca, oyuncuların belirli bir oyunu satın almadan önce deneyebilmeleri için ücretsiz deneme süresi tanımlanacak.

-PlayStation Plus Deluxe: 'Deluxe' paketi, PlayStation Now'ın olmadığı seçili ülkelerde PlayStation Premium'un sunduğu avantajları sunacak. Bu avantajlar arasında, bulut tabanlı özellikler yer almayacak. Türkiye'deki oyuncular da bu paketten faydalanacak.

İŞTE PLAYSTATION PLUS ABONELİK HİZMETİNİN FİYATLARI!

Yeni PlayStation Plus abonelik hizmeti, ayda 9,99 dolardan başlayan fiyatlarla kullanıma sunulacak. Hizmetin Türkiye fiyatları ise henüz bilinmiyor.

-PlayStation Plus Essential: Ayda 9,99 dolar

-PlayStation Plus Extra: Ayda 14,99 dolar

-PlayStation Plus Premium: Ayda 17,99 dolar

-PlayStation Plus Deluxe: Henüz fiyatı açıklanmadı.