Yeni Nubia RedMagic 7 Pro oyuncu telefonu tanıtıldı! 16 GB RAM ile geliyor...

Mobil oyun ihtiyaçlarına özel akıllı telefonlar geliştiren Nubia, yeni RedMagic 7 Pro oyuncu telefonu modelini tanıttı. Cihaz, 799 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüldü. RedMagic 7'den daha üstün özelliklerle gelen telefonun, 16 GB'lık bir RAM kapasitesine ev sahipliği yaptığı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Mobil oyun ihtiyaçlarına özel akıllı telefonlar geliştiren Çin merkezli Nubia, yeni RedMagic 7 Pro oyuncu telefonu modelini tanıttı. RedMagic 7'den daha üstün özelliklerle gelen telefonun 256 GB'lık versiyonu 799 dolar, 512 GB'lık versiyonu ise 899 dolardan piyasaya sürüldü. Şirket, cihazın "Obsidyen" ve "Süpernova" olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip olacağına işaret etti.

Aksam.com.tr'nin Beebom'dan aktardığı habere göre; RedMagic 7 Pro, 6,8 inç boyutunda AMOLED bir ekranla geliyor. Panel, kullanıcılara FHD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunuyor. Fakat cihazda, oyun deneyimini daha da iyileştirmek için 960 Hz'lik dokunma örnekleme hızı bulunuyor. Bu sayede telefon ekranına yapılan dokunmalar, minimum gecikmeyle oyuna yansıyor.

Bununla birlikte telefon, gücünü Qualcomm'un amiral gemisi cihazlar için geliştirdiği en yeni nesil Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden alıyor. Bu performans; oyun sırasında sesin işlenmesi, RGB ışıklandırma ve dokunsal geri bildirim gibi yüksek performans gerektiren işlemler için Nubia tarafından geliştirilen Red Core 1 isimli ek bir işlemciyle de destekleniyor. 16 GB RAM kapasitesi ile gelen telefonun, 256 GB ve 512 GB dahili depolama alanı seçenekleri bulunuyor.

REDMAGIC 7 PRO, İKİ KÖŞESİNDE TETİK TUŞLARI BULUNDURUYOR

Öte yandan; RedMagic 7 Pro'nun üçlü arka kamera kurulumunda 64 MP'lik ana kameraya, 8 MP ultra geniş açı lens ve 2 MP makro lens eşlik ediyor. Ekran altına gömülü ön kamera ise 16 MP çözünürlük sunuyor. Telefonda, hem parmak izi okuyucu hem de nabız sensörü olarak çalışan ayrı bir sensör de bulunuyor.

Cihazın 5.000 mAh kapasitesindeki bataryası, 65W hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Modelde ayrıca, 5G ve Wi-Fi 6E bağlantı teknolojileri desteği de bulunuyor. Telefon, kutusundan Android 12 işletim sistemi ve RedMagic OS 5.0 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. Bununla birlikte; RedMagic 7 Pro, iki köşesinde mobil oyunlar için tetik tuşları bulunduruyor. Cihazda soğutma performansı ise turbo fanlar ve 9 katmanlı ICE 9.0 soğutma sistemi ile sağlanıyor.