Yeni nesil Cyberpunk 2077 güncellemesi, seçili konsollara ücretsiz olarak gelecek

CD Projekt Red, yeni nesil Cyberpunk 2077 güncellemesinin seçili konsollarda ücretsiz olarak kullanıma sunulacağını açıkladı. Polonya merkezli oyun stüdyosu, güncellemenin PlayStation 4 ve Xbox One oyun konsolu kullanıcıları için tamamen ücretsiz olacağına işaret etti.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Polonya merkezli oyun stüdyosu ve video-oyunu dağıtım şirketi CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin yeni PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S sürümlerini 2022 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurdu. Başlangıçta güncellemenin 2021 yılının sonlarında yayınlanacağını duyuran şirket, Ekim ayında güncelleme tarihlerinin 2022 yılı başlarına ertelendiğini duyurmuştu.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; dünyaca ünlü oyun stüdyosu ayrıca, oyunu eski nesil PlayStation 4 ve Xbox One konsollarında satın alan herkesin yeni güncellemeyi ücretsiz olarak alacağını da doğruladı. Oyunun, güncel sistemlerde şu anda yalnızca geriye dönük uyumluluk yapılarak oynanabildiği biliniyordu. Bu nedenle, oyunu bir konsolda satın alan tüm oyuncuların güncellemeye ücretsiz olarak erişim sağlayacağı kaydedildi.