'Baby Shark', yeni bir rekora daha imza attı: YouTube'da 10 milyar izlenmeye ulaşan ilk video oldu

“Pinkfong” isimli YouTube kanalı tarafından yayınlanan ve 2020 yılında YouTube'un en çok izlenen videosu olmayı başaran “Baby Shark”, bir buçuk yıl içerisinde yeni bir rekora daha imza attı. Temel olarak çocuklar için yayınlanan içerik, YouTube'da 10 milyar izlenmeyi geçen ilk video oldu.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

"Baby Shark" isimli çocuk şarkısı videosu, kısa bir süre önce YouTube'da 10 milyar izlenme sayısına ulaşan ilk video oldu. Çocuklar için eğitici ve eğlenceli içerikler yayınlayan "Pinkfong" isimli YouTube kanalı bünyesindeki video, 2016 yılında yayınlanmıştı. Şarkı, 2020 yılının Kasım ayında 7 milyar 38 milyon izlenme sayısına sahip 'Despacito'yu geride bırakarak platformun en çok izlenen videosu olmayı başarmıştı.

Aksam.com.tr'nin The Verge'den aktardığı habere göre; 55 milyona yakın abonesi bulunan 'Pinkfong', bu başarıdan yaklaşık bir buçuk yıl sonra yeni bir rekora daha imza attı. Kanalın 'Baby Shark' isimli videosu, YouTube'da 10 milyar izlenmeyi aşan ilk video oldu. Videodaki beğeni sayısının ise 32 milyon seviyesinde olduğu kaydedildi.

İŞTE YOUTUBE'UN EN ÇOK İZLENEN İLK 5 VİDEOSU!

-Pinkfong Baby Shark, Kids' Songs & Stories – Baby Shark

-Luis Fonsi – Despacito

-LooLoo Kids – Johny Johny Yes Papa

-Ed Sheeran – Shape of You

-Wiz Khalifa – See You Again