Xiaomi, YouTube ile iş birliğini duyurdu: Bazı modellere ücretsiz YouTube Premium geliyor

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, YouTube ile yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında, Xiaomi'nin seçili cihazlarına ve gelecek yıllarda piyasaya süreceği cihazlara YouTube Premium'un uzatılmış ücretsiz deneme sürümünün dahil edileceği ifade edildi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, popüler video platformu YouTube ile yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında, Xiaomi'nin halihazırda satışta olan seçili cihazlarına ve gelecek yıllarda piyasaya süreceği seçili cihazlara YouTube Premium'un uzatılmış ücretsiz deneme sürümünün dahil edileceği belirtildi.

Xiaomi International İş Geliştirme Direktörü Hanson Han, YouTube ile yapılan iş birliğine ilişkin açıklamasında "Her yıl daha fazla çevrim içi video içeriği tüketen kullanıcılarla birlikte, kullanıcıların kaliteli içeriği yeni yollarla deneyimlemelerinin önemli olduğuna inanıyoruz. Xiaomi kullanıcılarının sevdikleri içerikleri kesintisiz olarak izlemelerini sağlamak adına YouTube gibi bir marka ile çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Youtube ile yaptığımız bu çalışmanın, nihayetinde kullanıcılarımıza yarar sağlayacak uzun süreli bir iş birliğinin ilk adımı olduğunu düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.