Xiaomi, yeni akıllı saati Mi Band 7 Pro'yu tanıttı! İşte fiyatı...

Xiaomi, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği bir tanıtım etkinliğinde 12S akıllı telefon serisi yanında yeni Mi Band 7 Pro'yu da tanıttı. Xiaomi'nin yeni akıllı saati, 60 dolarlık bir fiyat etiketiyle geldi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği bir tanıtım etkinliğinde merakla beklenen 12S akıllı telefon serisiyle birlikte yeni Mi Band 7 Pro akıllı saatini de tanıttı. Cihaz, özellikleri yanında tasarımıyla da dikkatleri üzerine topladı. Popüler Mi Band 7 akıllı bilekliğin gelişmiş bir versiyonu olan Xiaomi akıllı saat, 60 dolarlık bir fiyat etiketiyle geldi. Türkiye'ye de gelmesi beklenen ürünün Türkiye pazarında ne zaman satışa sunulacağı ise henüz açıklanmadı.

Aktarılan detaylara göre; Xiaomi Mi Band 7 Pro, Mi Band 7'den çok daha büyük bir ekranla geliyor. 1,64 inç boyutundaki AMOLED ekran, cihazı bir akıllı bileklikten akıllı saate dönüştürüyor. Panel, kullanıcılara 280x456 piksel çözünürlük ve 326 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. Ortam ışığına göre ekran parlaklığını optimize eden cihaz, 180'den fazla kadran tasarımı bulunduruyor. Dikdörtgen bir ekran tasarımı bulunan Mi Band 7 Pro ayrıca, birçok farklı kayış rengi seçeneğiyle piyasaya sürülüyor.

XIAOMI MI BAND 7 PRO, 12 GÜNE VARAN BİR PİL ÖMRÜ VADEDİYOR

Xiaomi Mi Band 7 Pro; kandaki oksijen oranı (SpO2) ölçümü, kalp atış hızı ölçümü ve uyku takibi gibi klasikleşen sağlık takibi ve spor takibi özelliklerini bünyesinde barındırması yanında yerleşik GPS, NFC (Yakın Alan İletişimi) ve Bluetooth 5.2 teknolojilerini de destekliyor. 5 ATM su basıncına kadar suya dayanıklı olan saat, yüzerken veya duş alırken kullanılabiliyor.

Ürünün 235 mAh kapasitesindeki bataryası ise 12 güne varan bir pil ömrü vadediyor. Mi Band Pro 7 ayrıca, 14'ü profesyonel olmak üzere toplam 117 spor modu içeriyor.