WhatsApp'tan yeni güncelleme: Videoyu sessize alma özelliği geldi

Facebook'un bünyesinde yer alan WhatsApp, yeni bir güncellemeyi kullanıcılarının beğenisine sundu. WhatsApp kullanıcıları yeni güncellemeyle, video gönderirken veya durum paylaşırken videolarını sessize alabilecek. Güncelleme şimdilik Android kullanıcılarına sunuldu.

WhatsApp, geçen kasım ayında Android ve iOS için Beta sürümünde video gönderirken veya durumda paylaşırken yeni bir sessize alma özelliğini test etmeye başlamıştı. Testleri tamamlanan özellik, Android kullanıcılarına sunuldu.

Teknolojioku.com'da yer alan habere göre, bu özelliğe, kullanıcı video düzenleyiciden birisine video göndermeden hemen önce veya durumuna bir video gönderirken erişilebiliyor. Kırpma aracının hemen altında, kullanıcıların ses açık ve ses kapalı arasında geçiş yapmasına olanak tanıyan bir hoparlör simgesi bulunuyor. Sesi kapatıldığında, video alıcıya içinde ses olmadan gönderiliyor.

WhatsApp'ın yeni özelliği, arka planda gerçekten kötü veya rahatsız edici sesi olabilecek bir video gönderirken oldukça kullanışlı olacak gibi görünüyor. Şimdilik sadece Android sahiplerine sunulan bu yeni özelliğin çok yakında iOS platformuna da gelmesi bekleniyor.