WhatsApp'tan yeni güncelleme... Mesajlara emoji tepkilerle cevap verilebilecek

WhatsApp mesajlara tepki verilebilecek bir güncellemeye hazırlanıyor. Twitter ve Instagram'daki özelliğin benzerini kendi kullanıcılarına sunacak olan uygulama, Android Beta sürümünde bunu denemeye başladı.

Aksam.com.tr

Çeviri: Hasan Selçuk Turan

Mesajlaşma platformu WhatsApp, bir süredir için bir mesaj tepki özelliği geliştiriyor.

Aksam.com.tr'nin WABetaInfo'dan aktardığı habere göre, Meta'nın sahip olduğu mesajlaşma uygulaması, en son WhatsApp Android Beta güncellemesiyle mesaj tepkileri özelliğinin kullanıma sunmuş gibi görünüyor.

Kısa bir süre önce WABetaInfo tarafından fark edilen mesaj tepkileri özelliği, Android'deki en son WhatsApp beta sürümü yayında. Ancak, henüz amaçlandığı gibi çalışmadığı için şirket bunu yanlışlıkla kullanıma sunmuş gibi görünüyor.

Şimdi, habersiz olanlar için, mesaj tepkileri özelliği, kullanıcıların WhatsApp'taki sohbet mesajlarına bir emoji ile tepki vermesini sağlayacak. Bir emoji tepkisi açılır penceresi açmak için sohbet penceresindeki bir mesaja uzun süre basabilir ve mesaja tepki vermek için herhangi birine dokunabilirsiniz. Twitter ve Instagram DM'lerinde zaten erişebildiklerimize benzer.

Şu anda WhatsApp beta sürümünde yayında olan özelliğe gelecek olursak, aslında az gelişmiş bir sürüm ve şu an için çalışmıyor. Mesaja uzun süre basmak emoji tepkilerini açsa da, emojilere dokunmak hiçbir şey yapmıyor.