WhatsApp'tan Stranger Things hayranlarını sevindiren hamle! 4. sezonu kutluyor...

WhatsApp, popüler bilim-kurgu dizisi Stranger Things'in 4. sezonunun yayınlanmasına özel olarak yeni bir çıkartma paketi kullanıma sundu. Güncel olarak tüm WhatsApp kullanıcılarının, 2,2 MB boyutundaki çıkartma paketini indirebildikleri ifade edildi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, dünyaca ünlü bilim-kurgu dizisi Stranger Things'in 4. sezonuna özel yeni bir çıkartma paketi yayınladı. Güncel olarak tüm kullanıcıların, WhatsApp'ın resmi çıkartma mağazasından 2,2 MB boyutundaki paketi indirebildiği ifade edildi.

Aktarılan detaylara göre, sohbetlerdeki çıkartma bölümünde "+" ikonuna dokunarak da Stranger Things'in yeni çıkartmalarına erişilebiliyor. Bunun için "+" simgesine dokunan kullanıcıların, "Stranger Things" ifadesini aratmaları gerekiyor.

WHATSAPP KULLANICILARI, İKONİK KARAKTERLERİN YER ALDIĞI ÇIKARTMALARI FAVORİLERE EKLEYEBİLİYOR

Öte yandan; yeni çıkartmalarda, dizinin ikonik karakterlerinin bulunduğu birçok görsel yer alıyor. WhatsApp kullanıcıları, beğendikleri bir çıkartmayı diğer çıkartmalarda olduğu gibi favorilerine de ekleyebiliyor. Bunun için ilgili çıkartmaya basılı tuttuktan sonra "Favorilere ekle" seçeneğine dokunulması gerekiyor.