WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek özellik! 7 Aralık itibarıyla başlıyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni özelliği kullanıcıları sevindireceğe benziyor. WhatsApp'a 7 Aralık itibarıyla toplu mesajları engelleme özelliği geliyor. İşte ayrıntılar

Yapay zekâ ve robotlar üzerine gerçekleştiren çalışmalara ev sahipliği yapan 2017 yılında Sanal Gerçeklik ve Sosyal Medya platformları üzerinde de geliştirmeler yapıldı.
Koordinat, geride bıraktığımız 365 güne tebessüm ile bakmamızı sağlayacak bir trend raporu hazırladı. Dolu dolu geçirdiğimiz 2017 ye ait trendler videosunu izlemenizi öneririz.

https://www.youtube.com/watch?v=zo_ZGUKZgYc&feature=youtu.be

Koordinat a göre gelecek yıl bizi daha büyük gelişmeler, daha dinamik çalışmalar bekliyormuş. Bekleyip görelim o zaman.

 

İnteraktifPlus Pozitif İnternet Çözümleri Uzman Bakış Açısı Kazandırıyor !

İnteraktifPlus bünyesinde sunmuş olduğumuz internet çözümleri, 2009 yılından beri müşterilerimizi memnun ediyor. Tanıtım yazısı ve siteler için SEO hizmetleri veren şirketimiz, Türkiye nin bilinen markaları ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Tanıtım yazılarına yönelik ağını gün geçtikçe geliştiren ve yenileyen İnteraktifPlus, https://www.interaktifplus.com.tr/ üzerinden pek çok hizmeti müşterilerine sunuyor.

Pozitif internet çözümleri geliştirmek için yola çıkan şirketimiz, SEO hizmetlerine getirdiği yeni bakış açıları ve öneriler ile pazardaki varlığını koruyor. Alanında tecrübe kazanmış ve kesin sonuç almaya odaklı olan profesyonel ekibimiz, müşterilerin sorularını her an yanıtlayacak şekilde aktif olarak hizmetlerini sürdürüyor. İnteraktifPlus, marka ve hizmetler üzerine getirdiği uzman dokunuşlar ve dijital anlamdaki iyileştirmeler ile rakipleriniz arasından sıyrılmanızı sağlıyor.