WhatsApp'ta güvenlik ve gizlilik ayarları nasıl yapılır? WhatsApp gruplar için gizlilik ayarları nasıl değiştirilir?

WhatsApp üzerindeki gruplar için gizlilik ayarlarını değiştirmek mümkündür. Profil fotoğrafınızı, adınızı ve bilgilerinizi WhatsApp ayarlarından değiştirebileceğiniz gibi grup ayarları ile tüm verilerinizi gizleyebilirsiniz. Peki WhatsApp gruplar için gizlilik ayarları nasıl değiştirilir? WhatsApp'ta güvenlik ve gizlilik ayarları nasıl yapılır?

WhatsApp'ta, kendinizi korumak ve verileriniz ile ilgili gizlilikleri özelleştirebileceğiniz birkaç temel değişiklikler mümkün. WhatsApp'ta güvende olmanızı sağlamak için yapmanız gereken ufak değişiklikleri sizler için bu haberimiz üzerinde derledik. Geçtiğimiz aylarda gündeme gelen ve kişisel verileri ihlal ettiği gerekçesiyle tepki toplayan WhatsApp'ta güvenlik ve gizlilik ayarları nasıl yapılır? Ayrıntılar haberimizde.

WhatsApp, yeni politikasına katılmayan ve yeni kullanım şartlarını kabul etmeyen kullanıcıların bağlantısını kesmeyecektir. Ancak gelecekte, mesajcının hatalı çalışması ve sınırlı işlevselliği ile karşılaşabilecekleri konusunda ufak değişiklikler yapılması konusunda uyarmaktadır.

WhatsApp temsilcilerine göre çoğu yeni gizlilik kurallarını benimsedi. Yeni kullanım şartlarını kabul etmeyen kullanıcılar ise, gelecekte sınırlı işlevsellikle karşılaşabilirler. Bunun tam olarak neyi etkileyeceği belirtilmemiştir.

Birkaç hafta içinde hizmet, kullanıcılara düzenli olarak değişiklikleri hatırlatan bildirimler göndermeye başlayacak.

Sohbet uygulaması Whatsapp, grup ayarını "herkesi" içerecek şekilde değiştirdi. Tanımadığınız kişiler tarafından gruplara eklenmek istemiyorsanız, işte yapmanız gerekenler...

Ayarlarınızı değiştirebilirsiniz!

Whatsapp grup ayarını düzeltmek isteyenler için işte basamaklar:

1 . WhatsApp'a gidin:

2. Ayarlar'a gidin

3. Hesaba gidin

4. Gizlilik'e gidin

5. Gruplara gidin

6. (Herkes) yerine (Kişilerim) olarak değiştirin, (Bitti) tuşuna basın...

Herkes: Adres defterinizde olmayanlar da dahil olmak üzere herkes sizi izniniz olmadan gruba ekleyebilir.

Kişilerim: yalnızca telefonunuzun adres defterindeki kişiler, izniniz olmadan sizi bir gruba ekleyebilir. Telefonunuzun adres defterine kaydedilmemiş olan grup yöneticisi sizi gruba eklemeye çalışırsa, gruba Davet etmesi veya Devam'ı tıklatması istenecek ve ardından Gönder düğmesi size bireysel bir sohbette kişisel bir davetiye göndermek için görünecektir ... Gruba katılmak için üç gününüz olacak, ardından davetiyeniz sona erecek.