WhatsApp çevrimiçi ve son görülme özelliği geri geldi mi? WhatsApp düzeldi mi?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma ve konuşma uygulaması WhatsApp'ta an itibarıyla çevirmiçi, yazıyor ve son görülme özellikleri kullanılamıyor. Aktif olarak milyonlarca kullanıcının kullandığı WhatsApp'ta çevrimiçi özelliği ve yazıyor özelliğinin olmaması kullanıcıları şaşırttı. Twitter'da kısa süre içerisinde gündem olan konuyla ilgili WhatsApp'tan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

WhatsApp çevrimiçi, yazıyor ve son görülme özelliklerinin kaybolması ile gündeme geldi! 2014 yılında Facebook tarafından alınan ve hemen hemen herkesin kullandığı WhatsApp’ta an itibarıyla çevrimiçi, yazıyor ve son görülme özellikleri kullanılamıyor. Kullanıcılar konuyla ilgili şaşkınlıklarını Twitter üzerinden dile getirirken gözler resmi açıklamalara çevrildi. WhatsApp çevrimiçi, yazıyor ve son görülme kalktı mı? İşte detaylar...

WHATSAPP ÇEVRİMİÇİ, YAZIYOR VE SON GÖRÜLME ÖZELLİKLERİNİ KAPATTI MI?

Twitter üzerinden kısa süre içerisinde gündem olan WhatsApp çevrimiçi, yazıyor ve son görülme özellikleri ile ilgili ciddi problemler yaşıyor. Yaptığı görüşme sırasında karşısındaki kişinin çevrimiçi olup olmadığını ya da yazdığını göremeyen kişiler gizlilik ayarlarına girmeye çalıştığı zaman ise erişim problemi yaşıyor.

Bazı kullanıcılar WhatsApp’ın bu özelliği kontrollü bir şekilde kapattığını dile getirirken bazıları da bunun bir hata olduğunu söylüyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın sunucularda bir problem yaşandığı düşünülüyor. Bu problemle ilgili en güncel gelişmeler haberimiz içerisine eklenecektir.

WHATSAPP SORUNU ÇÖZDÜ!

Yaklaşık 3 saat süren problemin ardından WhatsApp'ta çevrimiçi, yazıyor ve son görülme özelliği geri geldi. Kullanıcılar derin bir nefes alırken konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.