Valve'dan sanal gerçeklik oyunlarına özel etkinlik! İşte tarihleri...

Video oyunu devi Valve, 18-25 Temmuz tarihleri arasında “Steam VR Fest” isimli bir sanal gerçeklik oyunu etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Etkinliğin, Valve'ın sanal gerçeklik oyunlarına adanan ilk etkinliği olacağı belirtildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

ABD merkezli video oyunu geliştiricisi ve yayımcısı Valve, 18-25 Temmuz tarihleri arasında oyun tanıtımları, indirimler ve özel içeriklerden oluşacak olan "Steam VR Fest" isimli bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. 'Steam VR Fest'in, Valve'ın sanal gerçeklik oyunlarına adanan ilk etkinliği olacağı belirtildi. Etkinliğin, oyun geliştiricilerinin kendi oyunlarını tanıtmalarına yardımcı olmayı hedeflediğinin de altı çizildi.

Aksam.com.tr'nin UploadVR'dan aktardığı habere göre; Valve, uzun bir süredir sanal gerçeklik etkinlikleri düzenliyordu. Fakat 'Steam VR Fest'in, sanal gerçeklik platformunda oyun oynama deneyimine özel olarak hazırlanan ilk etkinlik olacağı kaydedildi. Etkinliğin ayrıca, yıllar içerisinde tekrar edilerek geleneksel hale gelebileceği tahmin edildi.

VALVE, HENÜZ ETKİNLİK İÇİN PROGRAM AKIŞI YAYINLAMADI

Öte yandan; Valve, henüz "Steam VR Fest" için bir program akışı yayınlamadı. Bununla birlikte şirketin, etkinlikte yeni bir içerik tanıtma olasılığının düşük olduğu belirtildi.