Üniversiteliye yapay zeka alanında staj

Adayları başvuru sürecinde, yetkinliklerini görmelerini sağlayan test ve envanterlerin yanı sıra eğitimler ve jüri mülakatları bekliyor.

Türkiye Bilişim Vakfı'nın, toplumsal ve çevresel fayda için farklı sosyal ağları bir araya getiren platformu 'Başlangıç Noktası' koordinasyonuyla; Yapay Zekâ Fabrikası (Türkiye İş Bankası), Softtech ve Insider işbirliğiyle hayata geçirilen 'Yapay Zekâ ve Yazılım Programı' rotasyonlu staj programı için başvuru süreci devam ediyor. 27 Şubat 2024'e kadar başvuruların kabul edileceği programda, üniversite üçüncü sınıf öğrencileri, mezuniyet öncesinde kariyer yolculuklarına ilk adımı atarak staj deneyimi kazanacaklar.

DENEYİMLEME FIRSATI

Türkiye'nin önemli üç şirketini bir araya getiren proje kapsamında, başvurular arasından seçilecek 15 üniversite öğrencisine staj imkânı verilecek. Öğrenciler, kendi tercihleri ile uzaktan veya fiziksel olarak Yapay Zekâ Fabrikası, Softtech ve Insider'da deneyim yolculuğuna çıkacak. Yapay zekâ ve yazılım alanında sahip oldukları bilgileri, üç farklı sektörde deneyimleme fırsatı yakalayacak stajyerler, mezuniyet öncesinde kariyerlerine 'Başlangıç Noktası' eşliğinde güçlü bir adım atacaklar. Üç şirkette de üçer aylık stajlardan oluşan dokuz aylık program için başvurular 27 Şubat 2024'te sona erecek.