Twitter'ın düzenleme seçeneğinin detayları ortaya çıktı! Yeni ekran görüntüleri geldi...

Twitter'ın kısa bir süre önce üzerinde çalıştığını açıkladığı düzenleme butonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tersine mühendislik uzmanı Alessandro Paluzzi, yaptığı yeni bir paylaşımda Twitter düzenleme seçeneğinin adım adım nasıl kullanılacağını gözler önüne seren ekran görüntüleri yayınladı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Popüler tersine mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong, kısa bir süre önce Twitter'ın kullanıma sunacağını açıkladığı ve uzun süredir merakla beklenen düzenleme özelliğine ilişkin dikkat çeken bir detayı ortaya çıkarmıştı. Yeni özelliğin, düzenlenen Twitter paylaşımlarının önceki sürümlerini ve düzenleme geçmişini korumaya devam edeceği ifade edilmişti. Başka bir tersine mühendislik uzmanı Alessandro Paluzzi ise yaptığı yeni bir paylaşımda, özelliğin nasıl gözükeceğini ortaya koyan yeni detayları aktardı.

Paluzzi'nin paylaştığı ekran görüntülerinde ortaya çıkan detaylara göre; özellik, birçok kullanıcının istediği gibi düzenleme geçmişi sayfasıyla birlikte yayımlanacak. Twitter ayrıca, düzenlenen 'tweet'lerin diğer kullanıcılar tarafından anlaşılabilmesi için ilgili paylaşımın altına bir "Düzenlendi" ibaresi ekleyecek.

Paylaşımı yapan kişilerin düzenleme seçeneğine kolay erişebilmesi için 'tweet' üzerinde bir düzenleme butonu da yer alacak.

TWITTER, DÜZENLEME SEÇENEĞİNİ 1 SAATLE SINIRLAYACAK

Bununla birlikte; Twitter, düzenleme seçeneğini yalnızca 1 saatle sınırlı tutacak. Bu yüzden kullanıcılar, 'tweet'lerini yalnızca paylaştıktan sonraki 1 saat içerisinde düzenleyebilecek.

Platformun yeni özelliği yaygın kullanıma ne zaman açacağı ise henüz net olarak bilinmiyor.