Twitter'dan dikkat çeken özellik! Ortalama paylaşım sayısını gösterecek...

Twitter, kullanıcıların başka bir kullanıcının aylık ortalama kaç paylaşım yaptığını görebilmesini mümkün kılacak yeni bir özelliği kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test etmeye başladı. Özelliğin, bir Twitter hesabının sahte olup olmadığının takip edilmeden önce anlaşılabilmesine olanak tanıyacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Sosyal medya devi Twitter, kullanıcıların ayda ortalama kaç paylaşım yaptığının görülebilmesini mümkün kılan yeni bir özelliği kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test etmeye başladı. Test grubundaki Twitter kullanıcılarının, güncel olarak diğer kullanıcıların profiline girdiklerinde aylık ortalama paylaşım sayısını görebildiği ifade edildi. Özelliğin ne zaman yaygın kullanıma sunulacağı ise henüz belirtilmedi.

Aksam.com.tr'nin TechCrunch'tan aktardığı habere göre; yeni özellik, kullanıcı profillerindeki toplam 'tweet' sayısının yanına yeni bir bilgi bölümü ekleyecek. Kullanıcılar, bu kısımdan ilgili hesabın ayda ortalama kaç paylaşım yaptığını görebilecek. Özellik, kullanıcıların bir hesabı takip etmeden önce o hesabı daha iyi tanımalarını da mümkün hale getirecek.

YENİ ÖZELLİK, TWITTER'DAKİ 'BOT' HESAPLARI DA AÇIĞA ÇIKARACAK

Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, az paylaşım yapan bir hesabın takibe değer olup olmadığına karar verebilecek. Benzer şekilde, çok sayıda paylaşım yapan bir 'bot' hesap da bu özellik sayesinde anlaşılabilecek.