Twitter, Instagram, Facebook çöktü mü, erişim sorunu mu var? Twitter, Instagram ve Facebook açılıyor mu?

Türkiye'de ve dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında Twitter, Instagram ve Facebook geliyor. Dün bazı kullanıcılar platformlara giriş sağlayamadı. Bu sebeple aramalarında Twitter, Instagram ve Facebook açılıyor mu, erişim sorunu var mı? Twitter, Instagram, Facebook çöktü mü? sorularına yanıt aramaya başladı.

Twitter, Instagram ve Facebook gibi platformların milyonlarca kullanıcı sayısı bulunuyor. Haberleşme, video ve fotoğraf paylaşımı bu siteler üzerinden gerçekleşiyor. Dünya genelinde dün birçok kişi Twitter, Instagram ve Facebook'a erişim sorunu yaşadı. Peki, Twitter, Instagram ve Facebook açılıyor mu, erişim sorunu var mı? Twitter, Instagram, Facebook çöktü mü? Merak edilen tüm detaylar sizlerle...

TWITTER, INSTAGRAM VE FACEBOOK AÇILIYOR MU?

Sputnik'in haberine göre, çoğunluğu İngiliz olmak üzere uluslararası yayın kuruluşlarının internet sitelerinde çökme meydana geldi.

Son olarak çevrim içi alışveriş sitesi Amazon ve İngiliz yayın kuruluşu Guardian da sitelerinin çöktüğünü duyuruldu.

Öte yandan, Reddit'e girişlerde problem yaşandığı da belirtiliyor.

İngiliz hükümetinin resmi internet sitesi de erişim sıkıntısı yaşanan siteler arasında.

Downdetector'e göre ise bazı kullanıcılar, CNN'in internet sitesine erişmekte de zorluk yaşıyor.

Erişim probleminin neden kaynaklandığı henüz bilinmiyorken, Spotify ve Twitter'ın da erişimde zorluk yaşanan siteler arasında olduğu bildiriliyor.

Tüm platformların aynı anda çökmesi, bu sitelere yönelik siber saldırı ihtimalini gündeme getirdi.