Twitter çöktü mü? Neden erişim sorunu yaşanıyor?

Sosyal medya platformu Twitter'da yaşanan erişim sorunu nedeniyle yüzlerce kullanıcı, hem mobil hem de tarayıcı üzerinden platforma ulaşamadı. 8 Mart gecesi başlayan ani bir erişim problemi ülkemiz dahil olmak üzere birçok bölgede görüldü. Peki Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, erişim sorununun nedeni nedir?

Twitter'da 8 Mart gecesi başlayan ani erişim problemi devam ediyor. Kimi kullanıcı hesaplarına erişebilsede, uygulama içerisinde bazı aksaklıkların yaşandığını söylüyor. Şirketten konuyla ilgili açıklama henüz gelmedi. "Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, erişim sorununun nedeni nedir" soruların yanıtları merak konusu oldu.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

7 Mart akşam saatlerinde başlayan bir takım problemler, 8 Mart gecesinde de devam ediyor gibi gözüküyor. Özellikle mobil tarafındaki kullanıcıların bir kısmı uygulamaya erişemediklerini, bir diğer kısmıysa yapılan paylaşımların yenilenmediğini ve gelen yorumların gözükmediğini dile getiriyor.

Bu problemin ardından, tarayıcı üzerinden Twitter kullanan kişiler de benzer bir problemle karşılaştıklarını iletmeye başladı. Downdetector verilerine baktığımızdaysa, kullanıcılardan gelen geri bildirimlerin buraya da yansıdığını görüyoruz. Ayrıca sorun yalnızca ülkemizde değil, ABD ve diğer bölgelerde de meydana geliyor. Şu an için Twitter'ın konuyla alakalı açıklama yapması bekleniyor.