Diğer kalite yönetim standartlarında da istenildiği üzere, GMP yönetim sistemi, bir kerelik kurulan bir sistem olmayıp, sürekli denetlenen ve kontrol altında tutulan, bu kontroller neticesinde ortaya çıkan sistemsel veya operasyonel eksiklerin düzeltildiği ve günümüz teknoloji ve sektörel çalışmaların getirdiği yenilikleri baz alarak gelişim gösteren bir kaliteli üretim standardıdır.
BTS Bilişim tarafından geliştirilen ve %100 yerli ve milli bir yazılım olan QMex, GMP standardı gerekliliklerine tam uyumlu olması, süreçlerin kolay işletimi ve denetleyici otoritelerin istediği şekilde, şeffaf, ölçülebilir ve anlık raporlanabilir olması nedeniyle yerli ve yabancı birçok dünya markası sektör temsilcisi tarafından tercih ediliyor. QMex kullanan sektör temsilcileri otorite denetimlerinden üstün başarı göteriyor.
QMEX SAAS MODELİ İLE YAYGINLAŞIYORQMex son yıllarda kullandıkça öde esasına dayalı olarak satın alınabilen, eksiksiz bir yazılım çözümü olan QMex SaaS (Software as a Service - Hizmet Olarak Yazılım) ile daha çok kurum tarafından tercih ediliyor.
QMex SaaS i tercih edenler donanım ve yazılım yatırımı yapmadan, yazılım yükleme, güncelleştirme, bakım, siber güvenlik, veri güvenliği, virüs koruması v.b. konuları hiç düşünmeden oldukça uygun şartlarda bir kalite yönetim sistemi yazılımına sahip oluyorlar. QMex SaaS ile verilerine İnternet'e bağlı bir bilgisayar veya mobil cihazdan erişebilen şirketler iş gücünü mobil hale getiriyor.
HEDEF DAHA ÇOK YAZILIM İHRACATI
BTS Bilişim Genel Müdürü Nadi Tanca, iç ve dış pazardaki 250 müşterisinin bünyesindeki yaklaşık 20.000 kullanıcının dijital dönüşümünü gerçekleştirdiklerini söyledi.
Covid-19 salgını ile dijital dönüşümde bir yılda, on yıllık mesafe aldıklarını belirten Tanca, QMex SaaS ile son bir yılda cirolarının iki katına çıktığını, Almanya, İspanya, İtalya, Hollanda, Ürdün, Cezayir, Irak ve Hindistan'a ihracat yaptıklarını belirtti.
Tanca, %100 yerli ve milli bir yazılım şirketi olarak, dünyanın en önemli yazılım üreticisi olan Hindistan'a ihracat yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Ayrıca bir ülke için eğitim, savunma, tarım ve enerji gibi stratejik alanlardan biri olan ilaç sektörüne yönelik ürün geliştirmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
10.yıllarında şirket vizyonunda çok ciddi değişiklikler yaptıklarını belirten Tanca, sektörün pek alışkın olmadığı tarzda vizyoner bir danışma kurulu kurdukları, Prof. Dr. Emre Alkin, Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu ve Mert Yılmaz'dan oluşan danışma kurulu ile BTS Bilişim olarak daha rekabetçi ve yenilikçi yazılımlar geliştirmek yolunda daha kararlı bir şekilde ilerlediklerini ifade etti.