Tivibu ile tüm ekranlar televizyon haline geliyor

Tivibu önümüzdeki yayın döneminde kullanıcılara sunacağı yenilikleri tanıttı. Yeni dönemde kullanıcılar farklı cihazlardan kesintiye uğramadan diledikleri içeriği seyredip, yayınları 7 güne kadar geriye sarabilecek. 

Türk Telekom’un yeni nesil TV platformu Tivibu, yeni yayın dönemine düzenlediği bir etkinlikle merhaba dedi. Türk Telekom TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Yeni sezona teknoloji altyapımızı yenileyerek giriyoruz. Geliştirdiğimiz kullanıcı dostu teknolojilerle, Türkiye’yi televizyon yayıncılığı alanında ilklerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Türk Telekom Tivibu olarak, müşterilerimize hem teknik hem de içerik açısından yayıncılık dünyasının ulaştığı en yüksek seviyede hizmet sunacağız” diye konuştu. Dönmez şirket olarak televizyon yayıncılığını ana faaliyet alanlarından birisi olarak belirlediklerini ifade etti. 

ÜCRETLİ ABONELİK YÜKSELİŞTE 

Yenilikçi teknolojiler kullanaraktelevizyonda kontrolü tamamen izleyicilere verdiklerini söyleyen Çağrı Dönmez “Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de izleyiciler kaliteli içeriği tercih ediyor, bunun için ücretli aboneliğe yöneliyor. Pay TV abone sayısının 2016 1. çeyreğinde 5.6 milyonu aştığı ülkemizde Türk Telekom olarak televizyon yayıncılığını değiştiriyor, içeriğimizdeki ve teknolojimizdeki atılımlarla sektörümüze yön veriyoruz. Bugün burada Türk Telekom Tivibu’nun yeni ve çok daha güçlü teknolojik altyapısı ve zengin içeriğiyle izleyicilerimize daha keyifli bir dönemin müjdesini veriyoruz” diye konuştu. 

AYDA 7.500 İÇERİK 

Son bir yılda ayda ortalama 7.500 içerik sunan Tivibu, sinema kanallarında 2.500’den fazla filmi izleyicilerle buluşturuyor, 13 kanalıyla belgesel yapımlarını ekrana taşıyor. 1.500’den fazla filmi, TV ekranlarında ilk kez yayınlayan Tivibu, yeni yatırımlarıyla film içeriklerini daha da zenginleştirmeyi, hedefliyor. 

7 gün geriye sarma özelliği

Tivibu yeni dönemde IPTV kullanıcılarını Türkiye’de ilk defa “7 güne kadar yayını durdurma ve geri sarma” özelliği ile tanıştırıyor. Ayrıca televizyon üzerinden sosyal medyada paylaşımda bulunma olanağı sağlayan Sosyal TV, içerik öneri sistemiyle kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşımayı hedefliyor. 

Kaldığın yerden devam ediyorsun 

Tivibu ile tüm ekranlara taşıyor. “Gerçek 4 ekran deneyimi” sayesinde tüm platformlarda televizyon izleme imkanı veren Tivibu, kullanıcılarına TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon üzerinden diledikleri içerikleri istedikleri zaman ve istedikleri ekranda izleme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar bir platformda izlemeye başladıkları içerikleri, farklı bir cihazda kaldıkları yerden izlemeye devam edebiliyor. 

250 maç gösterecek

Geçen dönemde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 100’ü canlı olmak üzere toplam 143 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 78’i canlı olmak üzere 99 maç yayınlayan Tivibu, yeni yayın döneminde 250’nin üzerinde maçı futbolseverler ile buluşturarak. ‘Konferans yayını’ uygulamasını zenginleştirerek sürdürecek. 

Ayda 29 TL’ye üyelik

Tivibu, yeni yayın dönemini yeni kampanyalarla karşılıyor. Tivibu Ev ve uydu kullanıcıları, Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni içeren Süper Paket’ ayda 29 TL karşılığında üye olabilecek.