Tim Cook'un İstanbul paylaşımına Elon Musk'tan yanıt

Apple CEO'su Tim Cook'un Bağdat Caddesi'nde açılan üçüncü Apple mağazasına ilişkin paylaşımına, Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'tan yanıt geldi. Musk, yanıtında Apple'ın Türkiye'de 199 liradan satışa çıkan temizleme bezine gönderme yaptı.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Apple, İstanbul'daki üçüncü mağazasını Zorlu Center ve Akasya AVM'nin ardından Bağdat Caddesi'nde açtı. Açılan mağazanın, Avrupa'daki en büyük Apple mağazası olduğu ifade edildi. Şirket CEO'su Tim Cook, açılışı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Cook, paylaşımında "Size Apple Bağdat Caddesi'ni tanıtayım, İstanbul'daki yeni ve güzel mağazamız. Bu enerjik grubun bir parçası olduğumuz için sevinçliyiz ve bu müşterilerimizi muhteşem alanda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Elektrikli otomobil devi Tesla ve uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in yaptığı Twitter paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren CEO'su Elon Musk'tan ise yanıt gecikmedi. Paylaşımında "Gelin, Apple Temizleme Bezi'ni görün" ifadelerine yer veren dünyaca ünlü CEO, Apple'ın Türkiye'de 199 liradan satışa çıkan temizleme bezine gönderme yaptı.

'APPLE TEMİZLEME BEZİ' İSE LANSMAN SONRASI 199 LİRADAN SATIŞA ÇIKMIŞTI

Diğer yandan; Apple, 18 Ekim'de gerçekleştirdiği 'Unleashed' etkinliğinde yeni ürün ve hizmetlerini tanıtmıştı. Tanıtılan ürünler arasında; şirketin yeni M1 Pro ve M1 Max işlemcileriyle gelen MacBook Pro dizüstü bilgisayar modelleri, 3. nesil AirPods kablosuz kulaklıklar, HomePod mini'nin yeni renk seçenekleri ve Apple Music'in Voice Plan isimli yeni hizmeti de yer almıştı.

Etkinlikte tanıtılmayan 'Apple Temizleme Bezi (Apple Cloth)' ise çevrim içi lansman sonrası Apple'ın internet sitesinde 199 liradan satışa çıkmıştı. Apple, internet sitesinde ürüne ilişkin "Aşındırmayan yumuşak malzemeden üretilen Parlatma Bezi, nano-texture cam dahil tüm Apple ekranlarını güvenli ve etkili bir şekilde temizler" ifadelerini kullanmıştı.