TikTok albüm çıkaracak! 18 şarkı derliyor...

TikTok, bu zamana kadar platformdaki videolarda popüler hale gelmiş olan şarkıların bir kısmını derlediği bir müzik albümü çıkaracağını duyurdu. TikTok ve Warner Classics iş birliği ile çıkacak olan albümün, hem dijital müzik platformlarında hem de müzik marketlerdeki raflarda yerini alacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

Popüler kısa video platformu TikTok, bu zamana kadar bünyesinde paylaşılan videolarda viral hale gelen şarkıların bir kısmını derlediği yeni bir müzik albümü çıkaracağını açıkladı. Söz konusu albüm için TikTok, Warner Classics ile iş birliği yaptı. Albümün, toplam 18 şarkıdan oluşacağı belirtildi.

Aktarılan detaylara göre; fiziki albüm, hem dijital müzik platformlarında hem de müzik marketlerdeki raflarda yerini alacak. Bu gelişmeyle birlikte TikTok, geleneksel müzik sektörüne de adım atmış olacak.

TİKTOK ALBÜMÜNDEKİ ŞARKILAR, "BABELSBERG FİLM ORKESTRASI" TARAFINDAN YENİDEN DÜZENLENECEK

Diğer yandan; TikTok albümündeki şarkılar, Almanya'nın "Babelsberg Film Orkestrası" tarafından düzenlenen yeni versiyonlarıyla dinleyici beğenisine sunulacak. Alice Merton'ın 1,3 milyon videoda kullanılan 'No Roots' şarkısı ve Danilo Stankovic'in 3,4 milyon kullanıcı tarafından tercih edilen 'Pieces' parçası, albümde yer alan parçalar arasında olacak.