Popüler kısa video platformu, ABD'de yeni bir yemek siparişi hizmeti başlatacağını duyurdu

Popüler kısa video platformu TikTok, ABD'de müşterilerin platformdaki tariflere ilişkin lezzetleri deneyimleyebileceği yeni bir yemek siparişi hizmeti başlatacağını duyurdu. ‘TikTok Kitchen' isimli restoranların, Mart ayından itibaren sipariş almaya başlayacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Popüler kısa video platformu TikTok, ABD'de yeni bir yemek siparişi hizmeti başlatacağını duyurdu. Yalnızca teslimat yapacak olan 'TikTok Kitchen' isimli restoranlar aracılığıyla müşterilerin, platformdaki tariflere ilişkin lezzetleri kendileri yapmak zorunda kalmadan deneyimleyebileceği kaydedildi. Şirket; Mart ayından itibaren, ABD genelinde yüzlerce 'TikTok Kitchen' açmaya başlayacağına işaret etti.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; TikTok, hayalet mutfak projesini hayata geçirebilmek için 'Virtual Dining Concepts' ile iş birliği yaptı. Virtual Dining Concepts'in, alanda kayda değer bir deneyime sahip olduğu biliniyordu. Şirket, daha önce ünlü YouTuber MrBeast ile de 'MrBeast Burger' isimli sanal restoran konseptini hayata geçirmek için çalışmıştı.

TikTok'un, başlangıçta ABD genelinde 300 restoran açacağı ve 2022'nin sonuna kadar 'TikTok Kitchen' sayısının, binin üzerine çıkmasının hedefleneceği dile getirildi.

'TIKTOK KITCHEN' MENÜSÜ, 3 AYDA BİR DEĞİŞECEK

Paylaşılan diğer bilgilere göre; 'TikTok Kitchen' menüsü, her 3 ayda bir düzenli olarak değişecek ve platformun en popüler yemek trendlerini içerecek. TikTok, restoranlardan elde edilen geliri tariflerin sahiplerine ve platformda yemek alanında içerik üreten kullanıcılara dağıtacak.