Tesla, Cybertruck tasarımlı düdüğü 50 dolardan satışa çıkardı

ABD merkezli elektrikli otomobil devi Tesla, henüz piyasaya sürülmeyen hafif ticari araç modeli Cybertruck'tan esinlenilerek tasarlanan düdük modelini 50 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Satışa sunulan koleksiyon parçasının stoklarının, şimdiden tamamen tükendiği belirtildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Elon Musk liderliğindeki elektrikli otomobil devi Tesla, henüz piyasaya sürülmeyen hafif ticari araç modeli Cybertruck'tan esinlenilerek tasarlanan bir düdüğü 50 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa çıkardı. 'Cyberwhistle' adı verilen koleksiyon parçasının stoklarının, şimdiden tamamen tükendiği kaydedildi.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; düdüğün açıklama bölümünde, "Cybertruck'tan esinlenilen sınırlı sayıdaki Cyberwhistle, cilalı bir bitişe sahip tıbbi sınıf paslanmaz çelikten üretilen yüksek kalite bir koleksiyon parçasıdır" ifadelerine yer verildi.

Şirket CEO'su Elon Musk ise ürüne ilişkin bir Twitter paylaşımı yaparak Apple'ın 19 dolardan satışa çıkan ve sosyal medyada alay konusu olan temizleme bezine göndermede bulundu. Musk, söz konusu paylaşımda "Paranızı o aptal Apple temizleme bezine harcamayın; onun yerine bizim düdüğümüzü alın" ifadelerini kullandı.

CYBERWHISTLE, SAATLER İÇERİSİNDE TÜKENDİ

Diğer yandan; Cyberwhistle, satışa çıktıktan birkaç saat sonra tamamen tükendi. Tesla, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yeni stokların geleceğine işaret etti. Cybertruck'ın piyasaya sürülme tarihinin de 2022 yılına ertelendiği biliniyordu.