Steam yaz indirimleri 2020 ne zaman? Steam yaz indirimleri başladı mı?

Steam yaz indirimleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Steam her yıl yaptığı yaz indirimleri ile oyun severleri heyecanlandırıyor. Çeşitli oyun seçenekleri sunan Steam yaz indirimleri ne zaman sorusuna yanıt aranıyor. Detaylar haberimizde.

Steam yaz indirimleri ne zaman sorusuna yanıt arayan oyun sever aramalarını hızlandırdı. Binlerce oyun seçeneği bulunan Steam eğlenceli festivallerde düzenliyor. En son aralık ve ocak ayında indirim yapan Steam milyonlarca oyuncuya uygun fiyatlı eşsiz oyun seçenekleri ile birleştiriyor. İlk olarak 2033 yılından piyasaya sunulan Steam yaz indirimleri ne zaman, başladı mı? Haberimizin içerisinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

STEAM İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Dünyanın en büyük oyun şirketlerinden biri olan Steam indirimleri 25 Haziran saat 09:55'da başlaması planlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz indirimlerinin 2 hafta sürmesi planlanıyor. Belirli oyunlarda yüzde 90 oranında indirim gidilmesi bekleniyor.

GTA V, PUBG, Euro Truck Simulator 2, Witcher 3, Dark Souls III, Resident Evil 2-3 gibi popüler yapımların da kampanyaya dahil edileceğine dair kesin gözüyle bakılıyor.

STEAM NEDİR?

Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır.