Star Wars Battlefront II bedava nasıl alınır? Star Wars Battlefront 2 için kaç GB sistem gereksinimi var?

Epic Games, her hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunlarda çıtayı yükseltiyor. Star Wars Battlefront 2, Epic Games ücretsiz olarak dağıtıyor. Oyunun bedava verilişi 14 Ocak'ta başlayadı. Oyuncular 21 Ocak'a kadar oyunu kütüphanelerine ekleme şansına sahip olacak. Peki Star Wars Battlefront II bedava nasıl alınır? Star Wars Battlefront 2 için kaç GB sistem gereksinimi var?

Star Wars Battlefront 2 ücretsiz olarak Epic Games'te. Epic Games 2021'de de her hafta bir bedava oyun verme geleneğine devam ediyor. Yılın ilk ayındaki oyun da kutlama niteliğinde büyük oldu. Epic Games'in bu hafta bedava verdiği oyun Star Wars Battlefront II oldu. Oyun severlerin gözdesi Epic Games Star Wars Battlefront 2 ücretsiz olarak nasıl alınır? Kaç GB sistem gereksinimi var?

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla oyunseverleri sevindiren Epic Games, bu kez de en çok tercih edilen ve merakla beklenen oyunu Star Wars Battlefront 2'yi ücretsiz olarak sundu. Çok oyunculu, tek kişilik modlara sahip olan Star Wars Battlefront II ücretsiz alınabilir.

Oyunun 12’den fazla çok oyunculu modu ve dört ten oyunculu modu var. Bunun yanı sıra tüm Star Wars dönemlerinden karakter ve haritalar bulunuyor.

EA’in Star Wars oyununu ücretsiz edinmek isteyen oyuncuların bir Epic Games Store hesabına sahip olması gerekiyor. Hesaba giriş yaptıktan sonra oyun ücretsiz olarak alınabilir. Oyun bir kez alındıktan sonra süre sınırlaması olmaksızın kullanıcının olacak.

STAR WARS BATTLEFRONT II ÜCRETSİZ NASIL ALINIR?

Epic Games hesabınıza giriş yaptıktan sonra, mağaza kısmında ücretsiz oyunu alabilirsiniz. Oyun önümüzdeki hafta ücretsiz olacak. Bu yüzden tarihe dikkat ediniz ve fatura kısmında 0 TL yazdığına emin olunuz.

Oyunu oynamak için Origin hesabına da sahip olmanız gerekir.

STAR WARS BATTLEFRONT II KONUSU NEDİR?

Haftaya ücretsiz dağıtılacak olan Celebration Edition, oyunun kendisiyle birlikte ayrıca lansmandan itibaren oyun içi alışverişle alınabilecen tüm özelleştirme içeriklerini ve STAR WARS: THE RİSE OF SKYWALKER'dan ilham alınan ögeleri de içeriyor. Hikaye modunun yanı sıra güçlü bir multiplayer'a da sahip olan Battlefront II, üstün görsel kalitesiyle de dikkat çekiyor. Ülkemizde EA oyunlarının fiyatları epey yüksek olduğu için Battlefront II'yi oynayamayan oyuncular vardı. Bu anlamda Epic'in kampanyası çok iyi oldu.

STAR WARS BATTLEFRONT II SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 SP1/Windows 8.1/Windows 19

Bellek: 8 GB

Depolama: 60 GB

DirectX Sürümü: 11

Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 4 GB ya da NVİDIA GeForce GTX 1060 3 GB

OYUNUN HİKAYESİ

Star Wars serisine ilgiliyseniz zaten bu oyunu mutlaka deneyimlemelisiniz. Capital Supremacy’nin çok oyunculu modunda blaster, ışın kılıcı ve Güç hakkındaki ustalığınızı geliştireceksiniz. Instant Action’da yapay zeka düşmanlarla savaşırken Co-Op görevleriyle arkadaşlarınızla birlikte oynayın.

İkonik gezegenlerde ve üç Yıldız Savaşları dönemindeki karakterlerle büyük çatışmalarda bulunurken, ek olarak 17 Aralık’ta başlayan Star Wars: The Skywalker’ın esinlendiği Güçlendirmeler ile yeni ve egzotik bir savaş alanında yoğun savaşlara katılın.

BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNU

Mevcut durumda Crying Suns isimli oyun kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Crying Suns, gizemli bir şekilde çöken bir imparatorluğu araştıran bir uzay filosu komutanı olarak oynayacağınız taktiksel bir rogue-lite oyunudur. Hikâye bakımından zengin bu deneyimde, her başarılı deneme ile İmparatorluk ve karakter hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz.