SSB Başkan Demir'den TEKNOFEST mesajı

SSB Başkanı Demir, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in tanıtım toplantısında konuştu. Demir, ''Bizler inanıyoruz ki geleceğin Nuri Demirdağ'ları, Vecihi Hürkuş'ları, tıpkı onların heyecanıyla bu festivalde emek harcayan, yeni fikirker üreten vehayallerini hayata geçirmeye çalışan gençlerimizden çıkacaktır.'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in tanıtım toplantısında konuştu. 

Demir, "TEKNOFEST, gelişen ve güçlenen Türkiye'nin daha etkin şekilde varlık göstermesine büyük katıkı sağlayacak pek çok unsurun ortyaya çıkarılmasında öncü rol oyanayacak aktörlerin doğmasına imkan sağlayan bir zemin hazırlamaktadır." açıklamasında bulundu.

SSB Başkanı İsmail Demir'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Nesliimizden aldığımız enerji ile Küresel Güç Vizyonuna ulaşmak için, çok çalışmaya ve durmadan üretmeye devam edeceğiz.

Bizler inanıyoruz ki geleceğin Nuri Demirdağ'ları, Vecihi Hürkuş'ları, tıpkı onların heyecanıyla bu festivalde emek harcayan, yeni fikirker üreten vehayallerini hayata geçirmeye çalışan gençlerimizden çıkacaktır. Bizler de her daim bu kardeşlerimizin destekçisi olacağız."