Spotify'a yeni özellikler eklenecek... Keşfetme ağı genişleyecek

Milyonlarca kullanıcı tarafından sevilerek kullanılan Spotify, bünyesine kullanıcıların keşfetme ağını genişletecek yeni özellikler eklemeye hazırlanıyor.

WebTekno

Spotify, uzun bir süredir telefondan müzik dinlemeyi sevenlerin vazgeçilmez uygulamalarından biri olmuş durumda. Kullanıcılara yeni müzikleri keşfetmeleri, arkadaşlarıyla ortak müzik dinleyebilmeleri, çalma listeleri oluşturmaları gibi pek çok konuda olanak sağlayan uygulama, şimdi de bünyesine müzik severleri sevindirecek yeni özellikler ekledi.

WebTekno'da yer alan habere göre, keşfetmeyi seven ve yeni müzikler dinlemek isteyenler için Spotify bu yeni özellikleriyle kullanıcıları oldukça heyecanlandıracak.

KEŞFETMEK, ÇOK DAHA KOLAY VE SEÇENEKLERLE DOLU OLACAK

Kullanıcılar, müzik dinlerken bir çalma listesine takılıp kalmak yerine birçoğu yeni müzikler duymak istiyor. Spotify da tam olarak bu isteklerine karşılık vererek, sevilen şarkıcıların hoşlarına gidebilecek şarkılarını önlerine çıkartacak yeni bir özellik geliştirdi. Akışta gezinirken kullanıcıların hoşlarına gidebilecek şarkılar, bu yeni özellik sayesinde bir önizleme olarak karşılarına çıkacak ve beğenilen şarkıları çalma listesine eklemeye olanak sağlanacak.

Aynı zamanda kullanıcılar, beğendiği bir şarkıyı sosyal medya hesaplarından paylaşmak istediğinde hikayenizin arka planına şarkıyı doğrudan ekleyebilecek. 15 adete kadar yeni öneri sunan günlük güncellemeler ile de daha fazla müzik ve daha fazla keşif imkanına sahip olunabilecek. Kanvas döngülerine göz atabilecek ve sevilen şarkıcıyı tek bir yerden takip edebilme gibi pek çok özelliği daha beraberinde getiren bu yeni güncelleme şimdilik sadece İngiltere, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada'da mevcut.