Spotify'a beklenen özellik geliyor! Kişiler takip edilebilecek...

Spotify, ‘Topluluk' isimli yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Yeni özelliğin, Spotify kullanıcılarının birbirlerini ve ne dinlediklerini mobil uygulama üzerinden takip edebilmesine olanak tanıyacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Dijital müzik platformu Spotify, 'Topluluk' isimli yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Konuya ilişkin iddia, bir Spotify sözcüsü tarafından doğrulandı. Sözcü, özelliğin henüz geliştirilme aşamasında olduğuna işaret etti.

Aksam.com.tr'nin TechCrunch'tan aktardığı habere göre; yeni 'Topluluk' özelliği, Spotify kullanıcılarının birbirlerini ve arkadaşlarının ne dinlediklerini takip edebilmesine olanak tanıyacak. Bununla birlikte, 'Topluluk' sayfasının üst kısmında bir çalma listesi güncellemeleri bölümü bulunacak. Takip edilen kişilerin çalma listelerinde yapılan güncellemeler, bu bölümden anında görülebilecek.

SPOTIFY'DA 'ARKADAŞ ETKİNLİKLERİ' ÖZELLİĞİ DE MEVCUT

Öte yandan; Spotify'ın masaüstü sürümünde, halihazırda bir 'Arkadaş Etkinlikleri' özelliği yer alıyordu. Söz konusu özellik sayesinde kullanıcılar, arkadaşlarının dinledikleri müzikleri görebiliyordu. Benzer bir yapıya sahip olan 'Topluluk' özelliğinin ise daha geniş kapsamlı olacağı belirtildi.