Sony, Xbox Game Pass'in rakibini duyuracak! ‘Spartacus' geliyor...

Sony, Microsoft'un bulut tabanlı ‘Xbox Game Pass' oyun aboneliği hizmetine rakip olarak geliştirdiği ‘Spartacus' isimli hizmetini tanıtmaya hazırlanıyor. Sony tarafından geliştirilen hizmetin, PlayStation Plus'ın çevrim içi özellikleriyle ‘PlayStation Now' abonelik hizmetini birleştireceği ifade ediliyor.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, Microsoft'un bulut tabanlı 'Xbox Game Pass' oyun aboneliği hizmetine rakip olarak geliştirdiği 'Spartacus' isimli hizmetini kısa bir süre içerisinde tanıtmaya hazırlanıyor. Sony tarafından geliştirilen hizmetin, PlayStation Plus'ın çevrim içi özellikleriyle 'PlayStation Now' abonelik hizmetini birleştireceği ifade ediliyor.

Aksam.com.tr'nin Bloomberg'den aktardığı habere göre, yeni 'Spartacus' hizmeti; 10 dolar, 13 dolar ve 16 dolarlık üç adet abonelik paketiyle kullanıma sunulacak. 10 dolarlık temel abonelik, mevcut PlayStation Plus aboneliğine benzer olacak. 13 dolarlık abonelik hizmeti, standart aboneliğe Game Pass'te olduğu gibi PlayStation Now oyun kütüphanesindeki indirilebilir oyunlara erişim imkanı da ekleyecek.

16 dolarlık 'premium' hizmet ise bu özelliklerin yanında canlı oyun yayını yapma, yeni oyunları deneme ve en çok bilinen klasik oyunları oynayabilme imkanı sunacak. 'Spartacus' hizmeti, bu yılın bahar aylarında yayınlanacak olan "God of War: Ragnarok" gibi yeni oyun sürümlerini kapsamayacak.

SONY, PLAYSTATION VR 2'NİN FİYATI VE ÇIKIŞ TARİHİNİ DE AÇIKLAYABİLİR

Paylaşılan diğer iddialara göre; Sony, 'Spartacus'a ek olarak 'PlayStation VR 2' sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatını ve çıkış tarihini de açıklayacak. Merakla beklenen gözlük, 2023'ün ilk çeyreği içerisinde piyasaya sürülecek.