Sonunda bu da oldu! iPhone şeklinde mezar taşı yaptırdılar...

Yeni Zelanda'da bir aile, 15 yaşında yaşamına son veren kızları Theresa Matautia için iPhone şeklinde bir mezar taşı yaptırdı. Matautia'nın iPhone şeklindeki mezar taşını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kardeşi Geoffrey Matautia, paylaşımına “Kız kardeşimiz öldüğünde telefonunu mezar taşı yaptık, çünkü sürekli telefonundaydı” ifadelerini ekledi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Yeni Zelanda'nın Auckland şehrindeki bir aile, 15 yaşında intihar sonucu hayatını kaybeden kızları Theresa Matautia için ölümünden yıllar sonra iPhone şeklinde bir mezar taşı yaptırdı. Matautia'nın iPhone 5 şeklindeki mezar taşını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kardeşi Geoffrey Matautia, paylaşımına "Kız kardeşimiz öldüğünde telefonunu mezar taşı yaptırdık, çünkü sürekli telefonundaydı" ifadelerini not düştü.

Aksam.com.tr'nin TooFab'den aktardığı habere göre; mezar taşına ilişkin hazırlanan video, TikTok'ta paylaşıldı ve 22 milyonun üzerinde izlenme aldı. Mezar taşı üzerinde, Matautia'nın sevdiklerinden gelen ve iPhone'daki bir metin mesajı gibi gözüken iyi dileklerin yer aldığı görüldü. Geoffrey Matautia, yorumlara duygulu mesajlar bırakan takipçilerine "Sadece gülün" dedi.

AİLE, iPHONE ŞEKLİNDEKİ MEZAR TAŞININ YÜZLERİ GÜLÜMSETMESİNİ İSTİYOR

Öte yandan; Theresa Matautia, 2018 yılında 15 yıllık yaşamına son verdi. Ailesi ise kızlarının mezar taşının insanları ağlatmak yerine gülümsetmesini istedikleri için iPhone şeklinde bir mezar taşı yaptırdıklarına işaret etti. Herkesin ölüm acısıyla başka bir şekilde baş ettiğini ve ailesinin bunu farklı bir şekilde yaşadığını belirten Geoffrey Matautia, kardeşi Theresa'nın ölümünün üzerinden neredeyse 4 yıl geçtiğini ve ailesinin artık bu durumla nasıl başa çıkacağını öğrendiğini de sözlerine ekledi.