Son dakika Instagram ve Facebook çöktü!

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram ve Facebook an itibarıyla birçok problem ile gündeme geldi. Binlerce kullanıcı Twitter üzerinden ''Instagram çöktü'' mesajları yayınlamaya başladı. Facebook'un bünyesinde bulunan platformun neden çöktüğü henüz bilinmiyor. İşte Instagram akış yenilenmedi ve bir sorun oluştu hatası ile ilgili detaylar...

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram an itibarıyla çöktü. Aktif olarak milyonlarca kullanıcısı olan fotoğraf ve video paylaşma platformu "Instagram akış yenilenememe" ve "bir sorun oluştu" hatalarıyla kullanıcıların sorun yaşamasına neden oldu. Instagram kullanıcıları her zaman olduğu gibi problemlerini "Twitter" üzerinden dile getirdi.

INSTAGRAM VE FACEBOOK ÇÖKTÜ

Popüler sosyal medya ağı Facebook ve bünyesinde bulundurduğu Instagram an itibarıyla çöktü. Kullanıcılar Twitter üzerinden konuyla ilgili binlerce mesaj yayınladı. Instagram'ın ve Facebook'un neden çöktüğü ve problemin kaynağı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili Facebook cephesinden bir açıklama yapılmadı.