Snapchat, ücretli abonelik özelliğini test ediyor! İşte ücretleri...

Popüler anlık mesajlaşma platformu Snapchat, ücretli abonelik özelliğini test etmeye başladı. Aylık 4,83 dolardan kullanıma açılacak olan Snapchat Plus üyeliğinin, kullanıcılara yeni özelliklere erken erişim imkanı sunacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Anlık mesajlaşma platformu Snapchat, üyelerine yeni özelliklere erken erişim imkanı sunacak olan bir ücretli abonelik hizmetini test etmeye başladığını duyurdu. Platform, yeni hizmetin özelliklerine ilişkin detay vermekten kaçındı. Fakat uygulama kodlarını inceleyen tersine mühendislik uzmanı Alessandro Paluzzi, Snapchat Plus aboneliğinin neler sunabileceğine ilişkin bazı bilgiler paylaştı.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; Snapchat Plus aboneleri, bir arkadaşlarını en yakın arkadaş (BFF) olarak işaretleyebilecek ve mesajlaşma ekranına sabitleyebilecek. Hizmet ayrıca, abonelerine özel simgelere erişim imkanı sağlayacak. Bununla birlikte, Snapchat Plus abonelerinin profillerine ücretli abone olduklarını belli eden bir rozet yerleştirilecek. Aboneler, konum paylaşımını açmaları durumunda arkadaşlarının son 24 saat içerisindeki konumlarını görebilecek ve hikayelerini tekrar izleyen arkadaşlarını görüntüleyebilecek.

SNAPCHAT PLUS'IN AYLIK ABONELİK ÜCRETİ, 4,83 DOLAR OLACAK

Öte yandan; Alessandro Paluzzi, Snapchat Plus abonelinin aylık 4,83 dolardan ve yıllık 48,41 dolardan kullanıma açılacağına işaret etti. Fakat bu özellikler ve fiyatlandırmanın, yeni hizmet kullanıma hazır hale geldiğinde değişiklik gösterebileceği belirtildi.

Twitter da kısa bir süre önce kendi ücretli abonelik hizmeti Twitter Blue'yu ABD'de 3 dolardan kullanıma sunmuştu. Telegram da benzer şekilde, yakın zamanda Telegram Premium hizmetini kullanıma açacağını duyurmuştu.