Samsung'un yeni tanıtım etkinliğinin tarihi açıklandı: Mobil Dünya Kongresi'nde yapılacak

Samsung, yeni amiral gemisi ‘Galaxy S22' akıllı telefon serisini tanıtmasının ardından bir sonraki tanıtım etkinliğinin tarihini de açıkladı. Şirket, yeni cihazını 27 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 21.00'de görücüye çıkaracağına işaret etti. Etkinliğin, Barcelona'da gerçekleştirilecek olan ‘Mobil Dünya Kongresi'nde yapılması ise dikkat çekti.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi 'Galaxy S22'yi tanıtmasının ardından bir sonraki tanıtım etkinliğinin tarihini de açıkladı. Şirket, yeni donanım ürünlerini 27 Şubat tarihinde Türkiye saati ile 21.00'de görücüye çıkaracağına işaret etti. Samsung'un resmi internet sitesi ve YouTube kanalından yayınlanacak olan etkinliğin, Barcelona'da gerçekleştirilecek 'Mobil Dünya Kongresi'nde yapılacak olması ise dikkat çekti. .

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; uzun yıllardır Mobil Dünya Kongesi, Samsung'un tanıtım takvimindeki en önemli etkinliklerden biriydi. Şirket, 2014 ve 2018 yılları arasında yeni nesil 'Galaxy S' serisi telefonlarını Barcelona'daki etkinlikte tanıtmıştı. Fakat 2018'de tanıtılan 'Galaxy S9'un ardından cihazlar, Samsung'un kendi 'Unpacked' tanıtım etkinliklerinde görücüye çıkmaya başlamıştı.

Pandeminin yayıldığı 2020 senesinde ise Mobil Dünya Kongresi, organizatör GSMA tarafından iptal edilmişti. 2021'de de etkinlik, Haziran ayına ertelenmişti. Ancak Samsung, etkinliğe fiziksel olarak katılmayacağını açıklayan şirketlerden biri olmuştu. Yeni gelişme ile birlikte Samsung, 2 sene sonra tekrar Mobil Dünya Kongresi kadrosuna katılmış oldu.

YENİ ETKİNLİK, KATLANABİLİR CİHAZLARIN TANITIMINA EV SAHİPLİĞİ YAPABİLİR

Öte yandan; Samsung, 9 Şubat'taki 'Unpacked' etkinliğinde 'Galaxy S22' ailesi ve 'Tab S8' tabletleri görücüye çıkardı. Yeni etkinlikte şirketin, 'Galaxy Z Flip' ve 'Galaxy Z Fold' gibi katlanabilir bir cihaz tanıtacağı tahmin edildi. 'Galaxy Z Fold'un yeni nesil versiyonunun, Galaxy S22 Ultra'dan ilham alacağı ve şirketin elektronik kalemi 'S Pen Stylus' için yerleşik bir yuva bulunduracağı iddia edilmişti. Fakat tanıtılacak cihaza ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.