Samsung, Twitter hesabından rakibini övdü... ''Harika''

Katlanabilir telefon lideri Samsung, Twitter'dan yaptığı paylaşımla rakibi Oppo'yu övdü. Samsung, Oppo'nun katlanabilir telefon modelinin yer aldığı paylaşımın altına resmi hesaptan ''harika'' yanıtını verdi.

ShiftDelete

Geçtiğimiz aylarda Samsung, Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold katlanabilir telefon modellerini tanıttı. Böylece katlanabilir telefon modelleri daha popüler hale geldi. Ancak Samsung, katlanabilir telefon pazarındaki tek üretici değil. Farklı olarak Oppo, Honor ve Xiaomi gibi şirketler de katlanabilir telefon modelleri çıkardı.

ShiftDelete'de yer alan habere göre, akıllı telefon dünyasında rekabet içinde olan markaların birbirini övmesi pek karşılaşılan bir durum değil. Ancak Samsung, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu algıları yıktı.

SAMSUNG, TWİTTER'DAN OPPO'YU ÖVDÜ

Bir Oppo ve OnePlus PR yöneticisi Ryan Fenwick, Twitter'da Oppo Find N'nin bir GIF'ini yayınladı. Bunun üzerine Samsung, Oppo katlanabilir telefon modeli için 'harika' yanıtını verdi. Bunun kasıtlı olup olmadığına dair ise herhangi bir açıklama yok. Ancak hesap yöneticisinin söz konusu cihazın Galaxy Z Fold serisi olduğunu düşündüğü için yaptığı iddia ediliyor.

Galaxy Z Fold ve Z Flip serileriyle Samsung, katlanabilir akıllı telefon segmentinde yüzde 88'lik bir paya sahip. Buna rağmen bu durum, Samsung'un en iyi modele sahip olduğu anlamı taşımıyor. Oppo'nun ilk katlanabilen telefonu olan Find N, özellikle katlanabilir telefon segmentindeki önemli bir sorunu ortadan kaldırdı.

Oppo Find N modelinde telefonun katlanmasıyla birlikte arada boşluk kalmıyor. Samsung cihazlarında ise aralarda boşluk kalıyor. Ayrıca katlama izi de oldukça belirgin. İşte bu noktada Samsung, Oppo Find N modelini övüyor.

Ryan Fenwick ise paylaşımında, "Günümüzün Android akıllı telefonlarının 'hepsi aynı' ve 'sıkıcı' olduğunu öne sürenlere küçük bir hatırlatma: OPPO Find N" dedi.