Samsung tarih verdi: Yeni ‘Galaxy A' serisi geliyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni tanıtım etkinliğinin tarihini açıkladı. Şirket, orta segment ‘Galaxy A' serisinin yeni modellerini tanıtacağı etkinliğin 17 Mart tarihinde yapılacağına işaret etti.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, orta segment 'Galaxy A' serisinin yeni modellerini tanıtacağı etkinliğin 17 Mart tarihinde yapılacağını açıkladı. Şirket, geçen yıl yapılan tanıtım etkinliğinde 'Galaxy A52' ve 'Galaxy A72'yi görücüye çıkarmıştı. Daha sonra seriye, 'A52s' modeli eklenmişti. Bununla birlikte; birkaç ay sonra seçili bölgelerde, 'A52'nin başka bir işlemciyle yenilenen bir versiyonu da piyasaya sürülmüştü. Yeni tanıtım etkinliğinin, Samsung'un resmi internet sitesi ve YouTube kanalından Türkiye saatiyle 17.00'de izlenebileceği belirtildi.

Aksam.com.tr'nin Engadget'tan aktardığı habere göre; Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi 'Galaxy S22'yi de Şubat ayı başlarında yapılan bir 'Unpacked' etkinliğinde görücüye çıkardı. Etkinlikte; Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra tanıtıldı. Galaxy S22 Ultra, 'S' serisi ve 'Note' serisini bir araya getiren bir tasarımla geldi. 'Note' serisinin köşeli tasarım geleneğini sürdüren telefonda, 'S Pen' elektronik kalem yuvası da bulunuyordu. Serinin diğer modelleri ise 'Galaxy S' serisinin tasarım geleneğini sürdürüyordu.

Güney Koreli teknoloji devi, yakın zamanda 'Galaxy S21 FE'yi de kullanıcı beğenisine sundu. 6.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan cihaz, nispeten daha ulaşılabilir bir fiyat etiketiyle geldi.