Samsung, Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 katlanabilir akıllı telefonlarının ön satışa sunulduğunu duyurdu

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, kısa bir süre önce tanıttığı Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G akıllı telefon modellerinin Türkiye'de ön satışa sunulduğunu duyurdu. Ön sipariş süreci başlayan ürünler arasında ayrıca, Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic akıllı saatler ve Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık modeli de yer aldı.

AA

Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung; Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic ve Galaxy Buds 2'nin Türkiye'de ön satışa sunulduğu duyurdu. Şirketin yeni nesil katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold3 5G ve Galaxy Z Flip3 5G, diğer ürünlerle birlikte kısa bir süre önce gerçekleştirilen bir 'Galaxy Unpacked' etkinliğinde görücüye çıkarılmıştı.

Aktarılan detaylara göre; Galaxy Z cihazların 1 Eylül'de başlayan ön satışları, 21 Eylül Salı günü saat 23.59'a kadar Samsung mağazaları ve yetkili çevrim içi satış kanalları üzerinden devam edecek. Galaxy Z Fold3 için S Pen Fold modelleri, Galaxy Watch 4, Watch 4 Classic ve Galaxy Buds Serisi'nin en hafif ve en küçük üyesi olan Buds 2 de bu ön satış sürecinde yer alacak.

Galaxy Z Fold3 5G'nin satış fiyatı KDV dâhil 21 bin 999 TL, Galaxy Z Flip3 5G'nin fiyatı ise KDV dâhil 11 bin 999 TL olacak. Eski telefonlarını getirenlere; Galaxy Z Fold3 5G için 2 bin TL'ye, Galaxy Z Flip3 5G için de bin TL'ye varan takas desteği verilecek. Ayrıca şirket, söz konusu cihazları satın alanlara 1 yıllık 'Samsung Care+ Ekran Koruma Sigorta Hizmeti' de hediye edecek.

GALAXY BUDS 2, 999 LİRALIK BİR FİYAT ETİKETİYLE ÖN SATIŞA SUNULUYOR

Diğer yandan; Galaxy Buds 2, 999 liralık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Galaxy Watch 4, 2 bin 199 TL; Galaxy Watch 4 Classic ise 2 bin 799 TL'ye sipariş edilebilecek.

Bunlara ek olarak; kampanyaya katılan satış noktalarının herhangi birinden Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 veya Watch 4 Classic alan tüketiciler, kampanya koşullarını yerine getirmeleri kaydıyla Samsung markalı 'Duo Wireless Charger' ürününde geçerli yüzde 50 indirime hak kazanacak.