Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı

Son dönemlerde tasarımı ve teknik özelliklerine ilişkin bilgileri sızdırılan Samsung Galaxy S21 FE akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. Gövde tasarımı büyük oranda ‘Galaxy S21'e benzeyecek olan cihazın, 4 Ocak 2022 tarihinde görücüye çıkarılacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçen yıl 'Galaxy S20 FE' akıllı telefon modelini nispeten uygun bir fiyat etiketiyle piyasaya sürmüş ve 'Galaxy S20' serisinin kullanıcılar tarafından en sevilen özelliklerini bu cihazda toplamıştı. Galaxy S21 serisinin piyasaya sürülmesinin ardından, 'Galaxy S21 FE'nin ne zaman tanıtılacağı da merak konusu olmuştu. Bir süredir, cihazla ilgili birçok tasarım görseli ve teknik özellik sızdırılıyordu. Yaşanan gelişmeler sonrası, 'Samsung Galaxy S21 FE' akıllı telefon modelinin de tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Aksam.com.tr'nin CoinBRS'ten aktardığı habere göre; merakla beklenen cihaz, 4 Ocak 2022 tarihinde tanıtılacak. Cihazın tasarımı, büyük oranda 'Galaxy S21'e benzeyecek. Şirketin yeni akıllı telefonu; siyah, beyaz, yeşil ve mor olmak üzere toplamda 4 renk seçeneğiyle gelecek.

GALAXY S21 FE, 120 HZ EKRAN TAZELEME ORANI SUNACAK

Paylaşılan diğer iddialara göre; Galaxy S21 FE, kutusundan 6.14 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekranla çıkacak. Panel, kullanıcılara 120 Hz ekran tazeleme oranı sunacak. Telefonun 6 GB'lık RAM kapasitesi, 256 GB dahili depolama alanı ile desteklenecek. Modelin 4.500 mAh kapasitesindeki bataryası ise 15W gücünde hızlı şarj teknolojisini destekleyecek. Cİhaz ayrıca, Android 11 işletim sistemini kullanacak. Bununla birlikte; telefon, gücünü Qualcomm Snapdragon 888 işlemci veya Exynos 2100 işlemciden alacak. İşlemci modeli, cihazın satışa çıktığı pazara göre değişiklik gösterecek.

Diğer yandan Samsung, telefonun tanıtım tarihiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Yakın zamanda, şirketten tanıtım tarihi ve çıkış tarihine ilişkin yeni bir açıklama gelebileceği tahmin edildi.