Samsung, dünyaca ünlü kahve zinciriyle iş birliği yaptı! Kılıf üretecek...

Samsung, akıllı telefon ve kulaklıklarına özel kılıflar üretmesi için dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks ile iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında Starbucks'ın, Samsung Galaxy S22 serisi akıllı telefonlar için özel kılıflar ve Samsung kulaklıklar için kutular üreteceği ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks ile yeni bir iş birliği yaptığını duyurdu. İş birliği kapsamında Starbucks'ın, Samsung Galaxy S22 serisi akıllı telefonlar için özel kılıflar ve Samsung kulaklıklar için kutular üreteceği ifade edildi. Serideki kılıf ve kutuların, şimdilik yalnızca Güney Kore'de satışa sunulacağının da altı çizildi. İkili, henüz Starbucks desenli kılıfların Güney Kore dışında piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine ilişkin resmi bir açıklama yapmadı.

Aksam.com.tr'nin XDA-Developers'tan aktardığı habere göre; yeni kılıflar, "Samsung X Starbucks" serisi altında piyasaya sürülecek. Seri, Galaxy S22 Ultra için iki adet ve Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 için birer adet kılıftan oluşacak. Galaxy S22 Ultra için tasarlanan kılıflarda iki renk seçeneği yer alacak ve kılıflardan birinde Starbucks desenli, diğerinde ise Starbucks fişli bir kayış detayı bulunacak.

SAMSUNG X STARBUCKS KULAKLIK KUTULARI, 2 FARKLI TASARIMA SAHİP OLACAK

'Samsung X Starbucks' kulaklık kutuları ise Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds Live modelleri için geliştirilecek. Her üç model için de 2 farklı kutu seçeneği piyasaya sürülecek. Modellerden biri, standart bir kulaklık kutusu tasarımında olacak ve üzerinde Starbucks logosu bulunacak. Diğer model ise kahve dolu Starbucks bardağı şeklindeki bir tasarımla kullanıcı beğenisine sunulacak.