10 gün sonra geliyor! PUBG'den göz kamaştıracak özellik! Duyanın ağzı bir karış açık kalacak!

Krafton PUBG Battlegrounds için yeni özellikleri devreye almak için gün sayıyor. Milyonlarca oyunseverin heyecanla beklediği 17.2 güncelleme bilgisayarlar için 11 Mayıs'ta ve konsollar için 19 Mayıs'ta hazır hale gelecek. PUBG bilgisayar ve mobil platformlarında 17.2 güncellemesiyle birlikte 1v1 antrenman modunda arena, gözcü dürbünü ve silah dengelemeleri gibi özellikler gelecek. Oyuncular yeni özelliklerle birlikte bazı envanterlerde yer alan dengelemeyle ilgili değişiklikleri rahatlıkla görebilecek.

PUBG'den göz kamaştıracak özellik! 10 gün sonra geliyor! Duyanın ağzı bir karış açık kalacak. PUBG yeni güncellemesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. 17.2 güncellemesiyle birlikte 3 temel özellik aktif edilecek. Bu güncellemeyle birlikte Eğitim Modunda yeni PUBG 1v1 Arena geliyor. Oyunun sıkı takipçileri Arena'daki diğer oyunculara karşı 1'e 1 tarzında meydan okuyabilecek.

HANGİ ÖZELLİKLER GELİYOR?

PUBG: Battlegrounds güncellemesi, diğer düzeltmeler ve iyileştirmelerin yanı sıra battle royale oyununa 1v1 eğitim alanı sunacak.

17.2 güncellemesi, beraberinde yeni bir 1v1 eğitim arenasını getiriyor. 60 saniyelik üç maçtan oluşan yeni arenada oyuncular, rakiplerine karşı antrenman yapabilecek. Oyuncular, temel ekipmanların yanı sıra iki birincil ve bir ikincil silahla donatılacak. Bunlar arenaya girdikten sonra değiştirilemeyecek.

Yama notlarında "Cephane, iyileştirme öğeleri ve/veya taktik teçhizat gibi diğer öğeler envanterinizden kaybolacak" diyor.

Ardından, iki oyunu kazanan ilk oyuncunun galip olduğu, ölümüne basit bir dövüş. Seyirciler "ellerinde silah/ekipman olmadan arenaya girecekleri için oyuncular diğer savaşları da izleyebilecekler. Ancak, atılabilir elmalarınız olacak."

HANGİ ÖZELLİKLER AKTİF EDİLECEK?

Spotter Scope Güncellemesi: Spotter Scope'un düşman tespit menzili 1000m'den 600m'ye düşürülecek. Buna paralel olarak, beyaz pasif işaretleyici artık ADS modunda otomatik olarak görünmeyecektir.

Silah Dengeleme: PUBG 17.2, tüm oyuncular arasında dengeli bir oyun oynamayı hedefliyor. Bu sayede kullanımı zor olmasıyla ün salmış MK12'nin geri tepme değeri iyileştirilmiş oluyor. Ayrıca Mini 14 tüfeğinin hasarı 47'den 48'e yükseltildi.

Ücretsiz olan PUBG'nin yeniden yükselişi! Eski günlerine geri döndü

Türkiye listede 3'üncü sırada! İşte en çok para harcanan mobil oyunlar