Poco M4 Pro akıllı telefon modelinin tasarım görselleri sızdırıldı

ThePixel, son dönemlerde sık sık sızıntılarla gündeme gelen Poco M4 Pro akıllı telefon modelinin tasarım görsellerini paylaştı. Gücünü MediaTek tarafından üretilen ‘Dimensity 810' işlemci modelinden alacak olan cihazın, yakın zamanda piyasaya sürüleceği ve ulaşılabilir bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin edildi.

Aksam.com.tr

Doğa Yurduneri

ThePixel, yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Poco M4 Pro akıllı telefon modelinin tasarım görsellerini paylaştı. Cihazın, kendi segmentindeki cihazlara göre yüksek performans sunmayı vadedeceği ve oldukça ulaşılabilir bir fiyat etiketiyle geleceği tahmin edildi.

Paylaşılan iddialara göre; 21091116AG model numarasıyla piyasaya sürülecek olan Poco M4 Pro, gücünü MediaTek'in 6 nm üretim sürecinden geçen Dimensity 810 işlemcisinden alacak. Cihazda, işlemciye ARM tabanlı Mali-G57 MC2 ekran kartı eşlik edecek. Telefonun 6.6 inç büyüklüğündeki ekranı, kullanıcılara FHD+ çözünürlük ve 90 Hz tazeleme oranı sunacak. Cihazın; 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM kapasiteli versiyonlarına erişilebilecek. Kullanıcılar ayrıca, Poco M4 Pro'nun 64 GB ya da 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonunu satın alabilecek.

Bununla birlikte; telefonun ikili arka kamera kurulumunda, 50 MP çözünürlük sunan ana kameraya, 8 MP çözünürlük sunan bir ultra geniş açı lens eşlik edecek. Ön kamera ise 16 MP çözünürlük sunacak. Kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak olan model, 195 gramlık bir ağırlığa sahip olacak. Telefonun 4900 mAh kapasitesindeki bataryası ise 33W gücünde hızlı şarj teknolojisini destekleyecek.

TELEFONUN, GEEKBENCH SKORU DA SIZDIRILMIŞTI

Diğer yandan; analist Mukul Sharma da kısa bir süre önce, Poco M4 Pro'nun ABD Federal İletişim Kurulu (FCC)'ndaki görüntülerini paylaşmış ve yakın zamanda piyasaya sürüleceğini iddia etmişti. Cihazın global pazarda ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz belirtilmemişti. Telefonun ayrıca, Geekbench skoru da sızdırılmış ve tek çekirdekli testte 603, çok çekirdekli testte 1779 puan aldığı görülmüştü.