Oppo, bu yıl 2 katlanabilir telefon daha tanıtacak! İşte ilk iddialar...

Paylaşılan yeni bir iddia, Oppo'nun bu yıl katlanabilir akıllı telefon serisine 2 model daha ekleyeceğine işaret etti. Oppo Find N'in devamı niteliğinde olacak modellerin, 2022 yılı sonunda görücüye çıkacağı belirtildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Geçen yılın sonlarında ilk katlanabilir akıllı telefonunu görücüye çıkaran Çinli teknoloji şirketi Oppo, 2 yeni katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde daha çalışmaya başladı. İçlerinden biri Oppo Find N'in halefi niteliğinde olacak olan modellerin, 2022 yılı sonlarında tanıtılacağı ifade edildi. Cihazların, Samsung'un yakın zamanda piyasaya sürmesi beklenen Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 ile rekabet edeceğinin de altı çizildi.

Aksam.com.tr'nin Beebom'dan aktardığı habere göre; cihazlardan biri, Oppo Find N'e benzer bir tasarıma sahip olacak ve yatay şekilde katlanabilir bir menteşe tasarımıyla gelecek. Oppo Find N 2 olarak adlandırılacağı tahmin edilen model, selefinden daha hafif ve daha ince olacak.

OPPO, YILIN İKİNCİ YARISINDA ÜST DÜZEY İŞLEMCİLERDEN GÜÇ ALAN CİHAZLAR TANITACAK

Diğer cihaz ise Oppo Find N 2'den daha küçük bir tasarımla gelecek ve dikey şekilde katlanabilecek. 'Dragonfly' kod adı ile anılan model, oldukça ince bir tasarıma sahip olacak ve 120 Hz ekran tazeleme oranı sunacak. Şirket, yılın ikinci yarısında Qualcomm ve MediaTek'in üst düzey işlemcilerinden güç alan bir dizi akıllı telefon modeli daha piyasaya sürecek. Yeni katlanabilir modeller de üst düzey bir işlemci ve gelişmiş özelliklerle gelecek.