Netflix The Old Guard oyunu nasıl oynanır? Ücretsiz üyelik kazandıran oyun!

Netflix, kullanıcılara ücretsiz üyelik kazandıran oyun The Old Guard ‘ı sundu. Oyunu oynayan kişiler en yüksek skoru yapmak için uğraşacak. 17-19 Temmuz tarihleri arasında erişime açık olacak oyun The Old Guard filmini öne çıkarmak için oluşturuldu. Charlize Theron'un başrolünde oynadığı film The Old Guard'ın oyun turnuvasında zorlu bir rekabet yaşanacak.

Netflix tarafından kullanıcılara sunulan The Old Guard oyunu 83 yıllık ücretsiz üyelik kazandıracak. Tarayıcı tabanlı bir oyun olan The Old Guard, Charlize Theron’un filmini öne çıkarmak için tasarlandı. 17-19 Temmuz tarihleri arasında oynanacak oyunda, The Old Guard filminin konusu bire bir alınacak. Zorlu ve kıyasıya rekabet gerçekleşecek olan oyun 2D grafikler olacak.

THE OLD GUARD OYUNU NEREDEN VE NASIL OYNANIR?

Netflix, Old Guard filmi için bir kampanya düzenledi. Netflix yapımı olan ve çizgi romandan uyarlanan film için geliştirilen oyunun kazananı 83 yıl boyunca Netflix aboneliği kazanacak.

17-19 Temmuz tarihleri arasında yani bu hafta sonu düzenlenecek yarışmada, tarayıcı tabanlı bir oyunda mücadele edeceksiniz. Tarayıcı tabanlı bir oyun olduğu için tahmin edebileceğiniz üzere 2D grafiklerde yarışacaksınız, tüm hedefleri yok ederek rakiplerinizi geride bırakmanız gerekiyor. Hikayeye sadık kalınıyor: bu kapsamda ölmeniz oyunu tamamen kaybetmenize neden olmuyor.

Rakiplerinize yetişerek en yüksek puana sahip olmanız zorlaşacak. Türkiye saati ile bugün 18:00’da başlayacak olan oyunu internet sitesi üzerinden katılarak oynayabilirsiniz.

THE OLD GUARD GAME İÇİN TIKLAYINIZ