Microsoft, oyun etkinliğinin tarihini duyurdu! Yeni Xbox oyunları tanıtılacak...

Microsoft, “Xbox&Bethesda Games Showcase” isimli oyun etkinliğinin 12 Haziran tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Etkinlikte, Microsoft'un Xbox oyun konsoluna gelecek yeni oyunların da tanıtılacağı ifade edildi.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, "Xbox&Bethesda Games Showcase" isimli oyun etkinliğinin 12 Haziran tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. YouTube, Twitch ve TikTok gibi birçok platformdan takip edilebilecek olan etkinliğin, Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacağı belirtildi. Microsoft, etkinlik kapsamında Xbox oyun konsoluna gelecek yeni oyunların tanıtılacağına işaret etti. Bu oyunlar arasında, abonelik hizmeti Game Pass'in PC ve Xbox için geliştirilen oyunlarının da yer alacağı dile getirildi.

Aksam.com.tr'nin IGN'den aktardığı habere göre; Bethesda'nın 11 Kasım'da çıkış yapacak olan rol yapma oyunu Starfield'in ilk görüntüleri, etkinlikte görücüye çıkacak. Bu yılki "E3" oyun etkinliğinin iptali nedeniyle "Xbox&Bethesda Games Showcase", yılın ikinci en büyük oyun etkinliği olacak. "E3" ise 2023'te tamamen yeni bir format ve interaktif bir deneyimle dönüş yapacak.

MICROSOFT, GEÇEN YILKİ ETKİNLİKTE 'THE OUTER WORLDS 2' VE 'FORZA HORİZON 5'İ TANITMIŞTI

Öte yandan, video-oyunları üzerine içerik üreten Geoff Keighley'nin "Summer Game Fest" etkinliğinin de Haziran ayında gerçekleştirileceği biliniyordu. Microsoft, geçen yılki etkinlikte "The Outer Worlds 2" ve "Forza Horizon 5" gibi popüler oyunların tanıtımlarını oyun-tutkunlarının beğenisine sunmuştu.