Madonna, ‘metaverse' evrenine adım attı! Yüz binlerce dolarlık NFT aldı...

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, ‘Bored Ape' koleksiyonundan 560 bin dolarlık NFT satın alarak ‘metaverse' evrenine adım attı. Twitter'da yapılan duyuruya göre; Madonna, ‘Bored Ape #4988' kodlu NFT'yi 23 Mart tarihinde 180 Ethereum karşılığında satın aldı.

Aksam.com.tr

Çeviri: Doğa Yurduneri

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, 'Bored Ape Yacht Club' koleksiyonundan 560 bin dolarlık NFT satın alarak 'metaverse' evrenine yönelik ilk adımını attı. Söz konusu gelişme, Twitter üzerinden duyuruldu. Yapılan Twitter paylaşımına göre; Madonna, 'Bored Ape #4988' kodlu NFT'yi 23 Mart tarihinde 180 Ethereum karşılığında satın aldı. Ünlü yıldızın hayranları ise yapılan duyurudan memnun olmadı. Madonna'nın bir hayranı, paylaşımında "Madonna. Sana her zaman hayranlık duymuştum" ifadelerini kullandı.

Aksam.com.tr'nin Crypto Potato'dan aktardığı habere göre; işlem sırasında, ödeme altyapısı 'MoonPay' tarafından sağlandı. Şirket; daha önce Snoop Dogg, Gunna, Diplo ve Kevin Hart gibi birçok yüksek profilli ünlü için ödeme altyapısı hizmeti sunmuştu.

MADONNA DIŞINDA BİRÇOK ÜNLÜ, BORED APE YACHT CLUB NFT'LERİNDEN SATIN ALDI

Benzer şekilde; Madonna dışında birçok ünlü, Bored Ape Yacht Club NFT'lerinden satın aldı. Bu ünlüler arasında, Justin Bieber ve Eminem de yer alıyordu. Eminem, "BAYC NFT #9055" kodlu NFT'yi 400 bin dolar karşılığında satın almıştı.