İş Bankası internet bankacılığı çöktü mü? İş Bankası mobil ve internet bankacılığı neden ulaşılamıyor?

''İş Bankası mobil neden çalışmıyor'' sorunu büyük depreme neden olurken, internet aramalarında ''İş Bankası çöktü mü, internet bankacılığı ve mobil şube neden çalışmıyor?'' soruların yanıtlarına ilişkin resmi kurumdan açıklama bekliyor. Türkiye'nin önemli bankalarından biri olan İş Bankası'nın giriş işlemlerinde sorun yaşanması sosyal medyanın gündemine düştü. Bir çok kullanıcı sosyal medya hesaplarından İş Bankası internet bankacılığında sorun devam ettiği belirtiliyor.

İş Bankası internet bankacılığında işlem yapmak isteyen vatandaşların sisteme giriş yapamaması sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. İnternet bankacılığı kullanıcıları "İş Bankası internet bankacılığı çöktü mü? İş Bankası mobil ve internet bankacılığı neden ulaşılamıyor?" sorularına yanıt arıyor.

Gelişen tekonoji ile birlikte internet bankacılığı pek çok kişişinin vazgeçilmezi oldu. Bankalarda yaşanan aksamalar ise müşterilerin canını sıkıyor. İş Bankası müşterileri de bankanın internet bankacılığında ve post işlemlerinde sorun yaşadığını dile getiriyor.

Zaman zaman bankalarda yaşanan teknik aksaklıklar, mobil ve internet bankacılığını kullanan vatandaşlara zorluk çıkartıyor.

Müşteriler tarafından belirtilen 'İş Bankası çöktü' iddiasına yönelik banka tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

İş Bankasında yaşandığı iddia edilen teknik sorun ile ilgili kullacılar tarafından şu mesajlar yayınlandı:

- İŞMORT oldu

Akbanktan sonra sıra buna geldi.

Milyarlık bankaların sistemcilerini,bilişimcilerini merak ediyorum ne iş yapıyorlar.?

Sıkıntı geçince İşbankası "Özür dileriz" Tweeti atar olayı hallederSevinç gözyaşı döken yüzSevinç gözyaşı döken yüz #işbankası

- Uygulama kullanılamıyor! Hesaplara ulaşamıyoruz. Neden?

-Ya para çekemiyorum mobilden de girilmiyor şaka mısınız siz bu devirde herşey olabilir bankayada güvenim kalmadı #işbankası

- Hacklendiniz mi, battınız mı noldu size? Pos cihazlarınız patladı ne işlem yapıyor ne gün sonu alıyor!!

@isbankasi

-Sayın iş bankası, müşterilerden hesap alamıyoruz, gün sonu zaten hak getire. Müşteri hizmetleri telefonu bile düşmüyor. Neler oluyor?

@isbankasi

-Ne hesap ödeyebiliyorum, ne iş cep'e girebiyorum.

@isbankasi

naapiyorsun?